sunnuntaina, toukokuuta 09, 2010

Minä; Äiti.

Äiti on semmonen tyyppi, joka välillä jaksaa ihan mitä vaan ja seuraavassa hetkessä se räjähtää kun pastasiivilä on väärällä hyllyllä. Hää jaksaa siivota kakkavaippoja ja pukluja loputtomasti, mutta sinne loppupäähän tullessa homma höystetään voimasanoilla. Mutta isän hikisiä sukkia se ei jaksa siivota sohvalta, kun se yleensä rupee sillon murisemaan.

Äiti on semmonen joka on aina välillä miettinyt, että äitiys on hullun hommaa ja toisessa hetkessä se ei vaihtais hommaa mihinkään. Välillä äiti haluaa pussata maailman parasta isiä ja toisessa hetkessä se haaveilee hackmanin kovanaamasta, joka kolauttais kohdalleen asioita. Välillä äidin on vähän vaikea tajuta, että vika ois siinä ittessään, mutta yhtäkkiä sitä hävettää ja se on  taas ihmisiks.

Joinain päivinä äiti on ihan mielettömän hyvä tyyppi ja toisina se on semmonen ruttuturpa. Välillä se kiukuttelee, mutta sitten se taas on oma ittensä. Yleesä se on semmonen hassutteleva ja lauleskeleva tyyppi. Ja se luulee parantavansa koko maailman, kun se touhuu kaikenlaisissa yhdistyshommissa ja käy puhumassa (välillä kutsusta, välillä kutsumatta) ihmisille jutskista. Kun se toivoo, että muutkin tajuis maailmaa ees vähän samaan malliin kun se itte. Välillä se ei tajuu, että maailmaa voi kattoa muustakin persvinkkelistä kun siitä äitin omasta.

Äitillä on kaverina toisia äitejä, jotka kans käyttäytyy tosi äitillisen loogisesti; ne toiset ymmärtää kaikki kotkotukset, mutta ne iskät ihmettelee niitä. Ilman niitä toisia kaveriäitejä se ois kyllä tosi sekasin. Iskämiehet kuitenkin väittää, ettei äideistä aina ihan saa selkoa. Me kun ollaan niin helppotajuisia!

Äiti on sellanen tyyppi, että jos sen päivä on vähän huono, sille voi aina tarjota suklaata. Ja jos sen päivä on tosihyvä, sille kannattaa silti tarjota suklaata - siinä valinnassa ei voi mennä metsään.  Ja jos haluaa pelata ihan varman päälle, keittää vielä ison pannun kahvia.Ja ennenkaikkia Äiti on sellanen, joka rakastaa yli kaiken omaa pientä, täydellisen ihanaa Mini-Miestään.

10 kommenttia:

 1. ihanaa äitienpäivää siulle <3

  ihanasti kirjoitit, oli niin tutun kuuloista :)

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kirjoitit muru! :)
  Tommosia me äidit ollaan. Tykätään tästä hullunmyllystä enemmän kuin mistään muusta: pikkasen vinksahtaneita siis, mutta onnellisia. (Niin ja ps. Sain vinkin että sen Hackmanin tilalla voi käyttää ulvilalaista halkoakin, menee asiat perille sille ukolle ilman että joutuu edesvastuuseen ;) Höhöö, huonoa huumoria :D)

  Ihanaista toista äitienpäivää mitä suloisimman Mini-Miehen äidille!

  VastaaPoista
 3. Jokainen sana naulan kantaan! Ihanaa äitienpäivää sulle! Mulla osui se "pastasiiviläpäivä" äitienpäiväksi; harmittaa mutta täytyy tsempata.

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa Äitienpäivän jatkoa :)
  Äidit on ;)

  VastaaPoista
 5. Hihihi:)
  Ihanaa äitienpäivää sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Aivan erityistä äitienpäivää piukulle ja perheväelle!

  VastaaPoista
 7. Todella hienoja sanoja.. :)
  Onnellista äitienpäivää!

  VastaaPoista
 8. Taas sitä itsensä tuosta tekstistä löysi! Minkäs sitä tekee, kun on äiti-ihminen. :D

  Mukavata äitienpäivän iltaa ja alkavaa viikkoa. :)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...