maanantaina, toukokuuta 24, 2010

Kuvia kiireisen vauhtikaaoksen keskeltä!

Nyt ei kerkiä kirjottelemaan, kauhia haipakka ollut koko päivän. Kerrottavaa on vaikka kuinka, iloisia päiväkotiasioita, reippaita lastentarhanopettajia, liikutuksen hetkiä, muutama mustelma nappulan ottassa ja äidillä masu täynnä makiaa!

Malttakaa, kertoilen kun saan tyynnytettyä itseni zen-flow-bloggaustilaan. Tuohon hetkeen asti saatte tyytyä kuviin muutamilta viimepäiviltä. Ne kertovat enemmän kuin tuhat sanaa tai kymmenen blogiviestiä!7 kommenttia:

 1. wau! komeesti siellä jo noustaan polvilleen! Hienoa Mini!

  Äh. nyt mun tekee mieli suklaata. damn you! :D

  VastaaPoista
 2. Heip!

  Löysin blogisi jokunen hetki sitten. Todella avartavaa lukea teidän perheen arjesta, kun ei vastaavasta ole itsellä kokemusta, arvokasta luettavaa ja kirjoitat raikkaan rehellisesti. Varsinainen pikku-aarre tuo teidän Mini :)

  VastaaPoista
 3. Elina - ei muutako pikana kauppaan ;D

  Kuninkaan Tytär- kiitos sanoistasi! Tervetuloa matkaan mukaan. Vanha blogi on vielä auki, ainakin tovin aikaan, osoitteessa vanhavinkea.blogspot.com- siellä stooria useamman vuoden varrelta!
  Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 4. No ei sitä puutu vauhtia teikäläisiltäkään! Vai että lepäillään, että jaksetaan sitten nukkua:) Sitähän sopii yrittää, ainakin tähän aikaan illasta. Kevätiloa ja tuulta purjeisiin! Tai "purjeisiin":)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana ryppyinen käyttämätön jalkapohja suukkoja sille. Ei se käyttämättömänä kauaa pysy.

  VastaaPoista
 6. Oooh,mmmmm suklaata !!! En tajua tästä muuta kuin suklaata. Ja siihen päälle tuo ihana "äijäjalka". Miten se voikin olla niin äijämäinen ja samalla ihan sulkkis. Tekee mieli kutitella. Teillä alkaa sitten uusi aikakausi elämässä monella tapaa. Mini nousee seisoksimaan ja siitä muuten ei oo pitkä matka kävelyyn. Äitee töihin ja Mini päiväkotiin. Astutte arkeen . Haikeeta ja samalla ihanaa. Onnea matkaan oikein kahmalokaupalla. Ei tiiä saatko Miniä tarhasta pois, kun ihastuneet tädit omii hänet itelleen.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...