keskiviikkona, toukokuuta 19, 2010

Hikeä!

Meillä asuu kolme kappaletta hikipossuja. Koko perhe on kuumissaan heti kun elohopea mittarissa pullistelee yli 15 asteen. Meitä kahta isompaa tuo ei niin haittaa kun osaamme vähentää kerrostusta tarpeen mukaan, mutta tuo pienin tapaus tuntuu olevan hankala.

Yöaikaan osa heräämisistä johtuu siitä, että on kuuma. Kotona ollessa vaatteiksi riittää vaippa ja maksimissaan t-paita. Tuntuu silti, että kun tuo pieni lämpövaaraaja kipuaa syliin, ollaan molemmat samantein litimärkiä!

Kesä kyllä helpottaa eloa ihanasti. Ei tarvitse uloslähtiessä taistella koko taisteluvarustusta niskaan vaan vaatetuksiksi riittää verkkapöksyt ja paita, koipiin kiinnitetään sandaalit. Miten helppoa! Millä ihmeellä ne aurinkolasit ja hellehatun sais pysymään tuossa pienessä nupissa? Narutkaan ei auta, kun ne askarrellaan auki. Ketterää kädenkäyttöä!

Ihaninta on, että ulkona voi konttailla nurmikolla ja ihmetellä maan matosia - ja maistella niitä. Kaikkiruokainen rääpäle! Ja kun väsyttää, voi jäädä kotiin ja laittaa ristivedon puhaltamaan läpi asunnon.


Aurinkoisia ja iloisia päiviä!

3 kommenttia:

 1. Aah, ihanaa, hikipossuja jossain muussakin perheessä! :) Ollaan naurettu, että meidän kahden geenit kun on yhdistettynä tuohon pikkutirriin, niin voi morjes vaan, se ei isompana tuu tietämäänkään mitä on hikoilematon elämä :D Kesä on ihana, en valita (kuin öistä), se on vaan niin helppoa kun ei enää tarvitse pukea talvikamppeita ja sen seitsemää kerrosta lämmikettä ylle uloslähtiessä. Ja tosiaan, mikä parasta: maailma on täynnä kaikkea uutta tutkittaa, ihmeteltävää ja suuhun pistettävää! Iloisia päiviä sinnekin! <3

  VastaaPoista
 2. Hatun saaminen pysymään lapsen päässä on teoriassa hyvin yksinkertaista. Aikuisen ei tarvitse kuin yhden kerran enemmän se pistää lapselle päähän mitä lapsi sen pois heittää.

  Käytännössä taas... juu, ei pysy meidänkään neidin päässä kesähattu.

  VastaaPoista
 3. Anniina - isältä pojalle ja niin eespäin :D

  Riitta- toi on kyllä totuuksista paras, täytyy pitää mielessä!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...