maanantaina, toukokuuta 03, 2010

Älkää hätääntykö!

-Don't Panic - Älä Hätäile-


Blogi kokee nyt pienen muutoksen. Näinollen Vinkeän Väellä on kaksi pyyntöä seuraajilleen;

- Ensinnäkin, toivoisin, että tässä blogissa ei mainita meidän perheenjäseniä nimillä. Vaikka olemmekin ''julkisia eläimiä'' monella saralla, toivon että täällä pidetään eritoten lapsen nimi Mininä. Kaikkien ohikulkijoiden ei tarvitse tietää Minin todellista identiteettiä - joskus vielä tuo nappula nimittäin ärähtää että mamma kuule mitä oot menny tekemään.

- Toisena;  kertokaa mitä kaipaatte? Jatkan toki samalla linjalla, eli tarkoituksena on kertoa meidän perheen vinkeästä arjesta. Jatkoa ajatellen olen miettinyt kertovani enemmän tästä erityisen tavallisesta elämästä ja niistä asioista, jotka erityistä perhettä koskettaa. Toki häröilen käsitöiden ja muiden puuhien parissa jatkossakin!Aikaisemmat blogitekstit/Vanha Blogi löytyy vielä toistaiseksi osoitteesta http://vanhavinkea.blogspot.com

Tuon hiljalleen tähän blogiin niitä tärkeimpiä postauksia, liittyen nimenomaan meidän erityiseen arkeen. Olen saanut nimittäin yllättävän paljon kontaktinottoja ihanilta ihmisiltä, erityisen ihanilta ja ihan tavallisen erityisen ihanilta. Täällä on vankka ja sankka kööri lukemassa, mitä meille kuuluu. Välillä jaksan kyllä kummastella, miten teidän mielenkiito pysyy kun raportit jopa välillä suoranaisesti koskee sitä tuotoksen määrää ja laatua; eli täyttä paskaa! Vinkeän Väki voikin ilolla ilmoittaa palkitsevansa joukon rakkaita lukijoita leffaillalla Helsingin keskustassa! Tästä lisää tietoa myöhemmin!Lämpimästi Tervetuloa uudestaan mukaan!
Halauksin, Vinkeän Väki eli Piuku, Mini ja Iskämies (saap keksiä paremman lempinimen Iskämiehellekin!)

ps. Kaikki Ylösnousemus-kisakommentit ovat tiukassa tallessa, joten nou hätä.

5 kommenttia:

 1. Mie tykkään just tästä näin. Osaat niin hyvin kirjottaa, että vaikka kirjottasit mistä aiheesta niin se on kiinnostavaa luettavaa :).

  VastaaPoista
 2. Kiitos Riia-Ruu, kuulosti hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Olet ihan oikeassa, se hieno raja yksityisyyteen on vedettävä. Maailma kun on sitä mitä on tänään. Yritän muistaa Minin nimen Miniksi....mut entäs kun kasvaa?? saako sit vaihtaa?? Tahtoo mennä sekaisin naamakirjan kanssa, kun kaikkea lukee sekaisin näin aamusta.
  Se miksi mielenkiinto pysyy, sitä on turha ihmetellä. Kirjoitustyyli on niin herkullisen rehellistä ja huumoripitoista. Sitä lukee ilokseen kuin hyvää ja hauskaa romaania, jossa on välillä se haikeampikin reuna. Ja lapsiperheessä noita tapahtumia riittää.

  VastaaPoista
 4. Minä kans tykkää tästä just näin. Sinä osaat kirjoittaa kaikesta niin mahottoman hyvin ja huumorilla. Täällä on kiva käydä visiitillä! :)

  VastaaPoista
 5. Itse en ole alusta asti lukenut, mutta sen mitä taakse päin selasin, niin minäkin olen kovasti sitä mieltä, että olet niin hyvä kirjoittaja, että aiheesta kuin aiheesta löytynee oikein luettava juttu :). Näet kaiken niin positiivisesti, että valuu varmasti linjoja pitkin toiseenkin päähän annos positiivisuutta :).

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...