sunnuntaina, toukokuuta 05, 2013

Tukiperhe!

Houston ja Vihervaara: Nyt se on tapahtunut!
Naggelbärillä on tukiperhe!

On ihanat emännät, on ihanat lapset, ihanat karvakorvat. Omanikäinen leikkikamu, kunnon painikaveri. On vauhtia ja vipellystä.

Ja kokonainen superonnellinen kööri. Molemmat saadaan mitä halutaan, lapset saa viä enemmän ja karvakorvat siinä sivussa. Mistä näitä ihmisiä oikeen löytyy ja missä heeeeelvatassa te ootte piileskellyt. (Tiedetään, siinähän te koko ajan, mutku aikataulut ja ja ja...)

Ihanaa saada ihania ihmisiä lisää tähän meidän perheen turvaverkkoon. Sydämellisiä, sopivasti sekopäisiä, ihanan äänekkäitä, aitoja. Sitä me kaikki tarvitaan. Ja lapsenvaihtoa. Koska jos nyt kaikki maailmauskojen jumaluudet osuu nappiin, tulee poikasista ystäviä. Uskon ja toivon ja luotan siihen - että se ystävyys kantais pitkällekin.

Ihana viikonloppu, täynnä tohotusta - mutta jokainen hetki sen arvoinen!
Positiivisuutta ei voi estää!!!

5 kommenttia:

 1. Arvailen kuka tämä tukiperhe on ja jos osun oikeaan niin onnittelut, tuntuvat ihmisinä sekä aidoilta, täyspäisiltä ja silti sopivasti sekopäisiltä. Ja vastuuntuntoisilta. Hieno homma!

  VastaaPoista
 2. Mäkin arvaan. :) Ja onnea ihan hirveästi, Naggelbergille erityisonnittelut ystävyydestä. <3

  VastaaPoista
 3. Minäkin arvaan ja jos arvaukseni menee oikein niin yhtään ihmisiä tuntematta mutu on, että mahtavan tukiperheen saitte! Onnittelut ihan molemmille perheille!

  VastaaPoista
 4. Minä en arvaa. Minä tiedän.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...