keskiviikkona, helmikuuta 06, 2013

SkrabaBulliksen neuvolakeikka!

Herra 1v4kk!
Tänään oli vuorossa pienemmän katsastus - läpi meni ja kirkkaasti. Pikku tohelo on 1v4kk iässä 80cm pitkä ja 11,050kg ehtaa jätkänpätkää! Vauhtia riittää enemmän kuin laki sallii, kiipeää kaikkialle ja pälättää tauotta. Neuvolakorttiin täti runoili näin:

"Kasvaa hyvin. Hyvin kehittyy! Puhuu sanoja ja viittoo. Nimeää kuvia. Luottavainen."

Bullis sisääntullessa änki tädin syliin, kun täti kysäs että otetaanko kengät pois. Kundi pakitti polvelle istumaan ja nosti koiven, että otas tosta joutakses. Siinä sitten leikkivät tovin aikaan ja punnittiin sekä mitattiin hukkapätkä.

Ruokailusta puhuttiin, kun "yllättäin" muo kaivaa edelleen nää kokemukset esikoisen kanssa. Varsinkin ne kokemukset, missä minua syyllistetään. Sanoin neuvolantädille, että tää kakkosversio on lapannut 10kk ikäisestä pöperöt ääntäkohden itte, kun vaan tahtoo. Kun ei saa auttaa! Ja ruoka maittaa. Että en mä voi oikeasti olla niin kieroutunut, että esikoiselle tahkosin syömisongelman ja toiselle en. (en tietenkään, mut hei - ne tunteet...)

Niin nää vesselit vaan kasvaa. Huhtikuussa molemmilla kundeilla lääkärikäynnit, ensi viikolla Bulliksen allergiatestit ja maaliskuussa Taaviaisen silmäpoli. Tulee taas vedettyä rundia!

Eespäin, sano Bullis vauhdissa!

2 kommenttia:

 1. Onnea molemmista neuvoloista!:-) Mulla on tuo yksi amatsooni talossa, joka lappaa naamaan kaiken mitä irti lähtee mutta kasvaa vain pituutta ja jalkaa. Jännitän jo nyt kesän neuvolakäyntiä. Pitää päässä tahkota, että "Onko se nyt tarpeeksi painava, oppinut kaiken tarvittavan ja oonko ollu nyt tarpeeksi virikkeellinen yms." paskaa, vaikka järki sanoo, että eihän nuo lapset koskaan tasatahtia kehity.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on saatu neuvolapelko istutettua moneen äiteeseen :D
   Suorituslaji ja kukas ne pojot jakaa? Ei hajuakaan, mutta jumbosijoja ei tahdo kukaan!
   Tsemppiä ruoka-amatsoonin kanssa, meillä on tuo tuulenvääntämä vinkuheinä ja herra syön-kaiken-minkä-kiinni-saan.

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...