keskiviikkona, tammikuuta 02, 2013

Uutta aloittaessa!

- kiitos että areenassa oli Humps ja TingaTingan tarinat, niin söör Bullis veti puuron kiltisti. Vaikka alussa kajautti kuuluvan "EI HALUU" kun lautasen nenän alle laitoin.

- kiitos Taaviaisen, joka hihku "JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" kun kerroin että tänään pääset päiväkotiin leikkimään kavereiden kanssa. Kiitos että tää kotikuukausi meni näin mukavasti.

- kiitos rohkeuteni että lähdettiin ulos, vaikka taivas vihmoi vetistä räntää. Pihalta lähtiessä aurakuski näki meidät, tervehti ja aurasi meidän edeltä isolle tielle asti mukavan kävelysijan, jonka lisäksi kumosi risteyskohdan pikkukinoksen. Kiipesi ulos hytistä, toivotti hyvää päivänjatkoa ja sanoi, että näin teidän on helpompi kulkea. Arkienkeli aura-autossa?

- kiitos kauppareissun, Bullis sai banskuja jotka on aina nam nam.

- Kiitos hauskan pienen koiran, jota Bullis ihmetteli paluumatkalla.

- kiitos hauskojen tätien, jotka perhepäivähoitolastensa kanssa jäivät höpöttelemään Bullikselle.

- kiitos apteekin mukavalle ja ihanalle tädille joka hänkin sanoi, ettei ikuna ole ollut niin väsynyt kuin tänä talvena. Tästä saatiinkin oiva "mäenjaksa mikätässätalvessamättää" - keskustelu jossa oli paljon terapeuttisia elementtejä. Mukava, että apteekintädit on niin kivoja, tunnetaanhan me ne paremmin kuin ruokakaupan kassat - kertoo jotain asioinnin määrästä.

- kiitos Saarioisten äidit jotka laitoitte selkeesti ihan sikahyvää makaronilaatikkoa, kun jokaisella haarukallisella kuuluu Bulliksen "NAM NAM NAM" välikommentti!

- kiitos nukkumatti joka tulit ajoissa päiväunille, niin äiti saa juua tätä kahvia ja rustata turhanpäiväsiä plokiinsa.

- ja kiitos luottolastenvahti, joka tulet illalla laskemaan minut kirjastoon ja kaverin kanssa kahville. Taaviainen on sinua kysellyt koko joululoman ajan, jätkällä taitaa olla ikävä! Pitäkää hauskaa idag!

2 kommenttia:

  1. Ja kiitos tästä kirjoituksesta. Hyvää alkanutta vuotta teidän perheellenne.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Toivotaan että on oikeen oiva vuosi!

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...