torstaina, marraskuuta 15, 2012

Vapauslaulut raikaa!Tapahtuipa kerran herran vuonna 2012 että tämä äitee ottaa ja lähtee niin että perävalot vilkkuu! Huomenna viiden jälkeen hyppään junaan joka kuljettaa minut vallan toiseen kaupunkiin kahdeksi yöksi. Tarjolla on kokonainen viikonloppu ystäväseurassa. Mitä mahtavuutta, upeutta ja luksusta.

Tänään mulle iski hillitön into nauttia viikonloppuna alkoholipitoisia juomia ja laulaa äärettömän epäivireistä karaokea. Pahoittelen, jos osut samaan kaupunkiin/kapakkaan. Ei ole hyvää kuultavaa, mutta sama se - pääsen vapaalle!!! Perjantaina illallista ystävän kanssa, lauantaina päivällä vähän kiertelyä ja kaartelua, illalla pikkujoulutunnelmaa ja sunnuntaina mahdollisesti armoton päänsärky. Samapa tuo, kerrankin saa herätä rauhassa.

Joten, iloista ja upeaa viikonloppua kaikille, miesväki jääp himaan ja minä karkaan vapauteen! Kuullaan sitten ens viikolla, lupaan raportoida miten reissu meni.

Ps. kaikki raajat ristis ja peukut pystyssä että yhden ystävän natiaiset säilyy terveenä, että pääsevät mukaan. Jos kellään on mitään kanavaa minkäänmoiseen ylempään tahoon joka näitä asioita säätää - nyt on korkea aika laittaa palautetta!!! Pliis kaikki onnettaret, Jumaluudet sun muut - nyt oikeesti!


4 kommenttia:

 1. Palautteeseen yhdytty ja suunnitelmasi kuulostaa hauskalta :)

  VastaaPoista
 2. Ja nauti siitä, että saat istua valmiiseen ruokapöytään. Varmaan kahvinkin saa nauttia sopivan kuumana ;). Kannat kattoon!

  VastaaPoista
 3. Ja nauti siitä, että saat istua valmiiseen ruokapöytään. Varmaan kahvinkin saa nauttia sopivan kuumana ;). Kannat kattoon!

  VastaaPoista
 4. Noi on muuten hauskoja noi kokoontumisajojen säätämiset nykyään näin lapsellisina. Just viimesimmät plänättiin jo etukäteen varautumalla asenteella "eiköhän joku paskarokkoflunssamahatauti iske jollekin" ja mene hyvät suunnitelmat mönkään, mutta niin vain kävi kerrankin, että onnettaret oli suopeita ja kaikki pysy terveinä (lukuunottamatta äitien vointeja seuraavana aamuna).

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...