perjantaina, marraskuuta 02, 2012

Oma tupa- oma lupa?

Doddi!

Nyt on sitten tehty koko päivä duunia hiki roiskuen; saatiin työhuoneesta muotoiltua lastenhuone - näinollen makkari on lapsivapaata aluetta! Vitsnmarjat että on hyvä mieli. Seuraava kysmys on, että onko hyvä mieli vielä huomenna tai päivät sen jälkeen - eli kuinka kakarat suostuu yhteiseloon samas torpas.Sisustuksesta viis - kunhan se toimii. On Ikeaa, perittyä, ostettua ja saatua, kaikenmoista. Mutta whatever, niin kauan kun se toimii. Mun sistuksellinen estetiikan ymmärrys on luokkaa sittisontiainen. Noh, katotaan onko tuolla nyt sitten läpi yön bileitä vai kuinka herrat suostuu unia näkemään... Pitäkää kuitenkin peukkuja, sen positiivisemman lopputuloksen puolesta!

3 kommenttia:

  1. Pojat nukahti hyvin ja nukkui aamuun asti! Kuuden aikaan piti käydä peittelemässä vielä, seiskan jälkeen läpsytti isompi meidän kylkeen nukkumaan. Pienempi heräs 7:30. Nukkuivat rauhassa yhdessä. Upeeeeeeeeeta.

    VastaaPoista
  2. Sisustus on mielestäni just hieno:) ihanaa, että pojat nukkuivat noin hyvin!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköinen kämppä koltiaisilla! Ihanat noi seinä(tarrat?) Tekee varmasti eetvarttia jos mukelot alkaa viihtyä yötkin ihan keskenänsä.

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...