maanantaina, marraskuuta 12, 2012

Kotityökyvyttömyys?


(minimoi - ilmaiset postikortit -nro 3187- Mainospostikortti
Anne Taintorin "Tästä ei selviä ilman toista drinkkiä" - kirjasta)Meidän perheen käyttämä hoitolaukku on sellainen pandoran lipas ettei tosikaan - hyvässä ja pahassa (vaikkakin pandoran lipas nyt edusti pahaa, mutta kun on sarkastinen huumorintaju ja kiero luonne...)

Tällä kertaa iskin kultasuoneen. Olen vuosia harrastanut huvittavien postikorttien keräilyä ja näinollen paras asia ikinä on olleet nämä MINIMOI - ilmaisjakelukortit.
Yksi vuosi lähettelin ystävilleni hulvattomia Fizz-siiderin mainos kortteja, joissa lumiukon porkkana oli - noh, sijoitettu uudelleen.

Kuva täältä http://minimoi.fi/case-kortit


Tuli muutama hulvaton kiitospuhelu siihen perään! Paras joulukortti kuitenkin, noinniinkuin sarkastisen huumorin näkökulmasta, oli sellainen punainen jossa oli tylysti teksti "Hyvää joulua vaan sullekin. koita pärjätä." - kaikkien katkerien oma läpyskä! Tuon kortin voisi lähettää eksälle tai hankalalle anopille? Anyone? Niitä on vielä tuolla tallella!

Kuva täältä http://minimoi.fi/case-kortit

Joten jatkakaa hillittömän hyvää duunia, Minimoi! Mä kerään aina parhaat kasaan, tuolla on yks monitoimikorillinen kortteja odottelemassa oikeita vastaanottajiaan oikeaan aikaan. Tänä nykytekniikan e-aikana on kiva lähettää kaverille kortti. Neidin äiteelle skikkasin kodinhoidontuen aikoihin kortin, jossa oli kaksi kurttuista akkaa ja teksti että "köyhiä ollaan, muttei rumia" - vaimitensemeni. Välillä tarttee vaan pasauttaa kaverille perinteistä etanapostia!

joten varokaa ystävät. Joulu lähestyy, hiiteen kaikki söpöstelykortit, täältä voi tulla ihan mitä vaan. ps. Kuoreen on kyllä merkattu, jos ei ole soveliasta avata lasten nähden. Höhööö!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...