tiistaina, syyskuuta 18, 2012

Vuosi!

Onnea  Tyyris Bullero, Pikkuinen Bulla Pelonkesyttäjä. Tänään 18.9.2012 olet vuoden ikäinen! Susta on kasvanut ihan hillittömän lystikäs tyyppi. Sä nukut öisin, leikit päivisin ja puuhaat tukka putkella. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei jää uupumaan. Sanot jo tässä iässä muutaman sanan (ätiiih, Brrrrmmmmm ja kaths), osaat ottaa muutamia juoksuaskelia, kiivetä sänkyyn ja sohvalle, renkkua käsinojilla, ajaa potkuautolla ja kiivetä sen ratin päälle seisomaan. Annat pusuja lipasemalla koko kielelläsi poskeen, halaat lujasti ja puret vielä kovempaa.Onnea Äiti ja Isä - me ollaan selvitty tästä vuodesta hengissä sekä yhdessä. Ei sillä, pikkuvauva-ajan alhoissa sitä on suovittu toistemme pahimmat viat, huudettu törkeyksiä ja mietitty himalajanvaellusta pakokeinona. Onnea me, me ollaan vielä tolpillamme koko kööri!

Ja Onnea Isoveli. Sä raukka saat niin monta kertaa päivässä pikkuveikalta pataan, joudut oottaan vuoroas ja jäät tuon hukkapätkän jalkoihin. Mutta usko pois, nyt alkaa uudet tuulet puhaltaan, tuon kiljuhanhen tarvii opetella omaa vuoroaan. Ha. Syliin kyllä mahtuu aina!

Tässitä ollaan. Vuos sitten mä olin ihan pihalla kuin pyryharakka pakkassäässä; TÄH - tässä tää vauva ja ei yhtään letkua ja mitä hittoa missä labra, neurologi, sydänlääkäri - ette te nyt voi jättää vaan tätä lasta tähän! Ja niin ne jätti, aamuyöllä kolmelta. Siin o, onnea! Ja siinähän sitä oltiin. Ja ollaan yhä!

Onnea me kaikki! Ja te kaikki - alhosta huipulle ja kerien takas, ootte jaksaneet vuoden päivät taas ihmetellä tän äiteen aikas lailla "aaltoja vttu" tyyppistä mielenlaatua. Ei ole helppoa silläkään puolen ruutua...

16 kommenttia:

 1. Onnea pikkumiehelle! Onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Lämmin Onnitteluhalaus tältä puolen ruutua - well done!! Ja monia mukavia vuosia lisää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen tyytyväinen esimmäiseen vuoteen - ollaan yhdes ja kaikki voi ainakin päälisin puolin "hyvin". Elos ollaan!

   Poista
 3. Onnea koko perheelle! Olen samaa mieltä, vauvavuosi ON tolkuttoman rankkaa aikaa koko perheelle eikä vähiten parisuhteelle :)

  VastaaPoista
 4. Juuri niin, nyt helpottaa taas. Tulkoot uhmat ja muut.soon uus sota sitten!

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet onnittelut täältäkin!! Eritoten äidille!! Ja voi jehna, kuin ihanasti kirjoitat!! uutena lukijanasi pakko sanoa, että tyylisi koukuttaa ja pahasti.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tervetuloa kelkkaan mukaan! On aikamoista aaltomenoa, tyyli on vapaa ja välttäen välillä peräti ala-arvoinen :D

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...