lauantaina, syyskuuta 08, 2012

Kaupassa!

Oltiin tänään viikonlopun perhehelvetissä - eli Prismassa. Tuplaistuttavat kärryt olivat kadonneet kuin pieru sinne kuuluisaan saharaan, joten Pulla pääsi istumaan ja Taaviainen sai kulkea vieressä. Aikaisemmin tämä on merkinnyt infernaalista katastrofihelvettiä.

Tänäänpä ei. Taaviainen käveli kauniisti vierellä, kuunteli komennuksia ja toimi tarttumapihteinä. Nostelin poikaa jota käskin ottamaan tuotteita hyllystä. Saipahan kundi nyt painaa hedelmävaa'an nappiakin ja liimata tarrat pusseihin. Noh, eihän sieltä rehuosastolta meinattu haluta lähteä poiskaan.

Pääasiallisena tunteena on, että nämäkin arjen askareet helpottuvat. Vaikka uhmaikä jatkaa iloisesti loistavaa olemassaoloa, on uhmakohtaukset vähentyneet - tokikin kotiovella piti päästää se ultraäänikirkuhuuto, kun eihän nyt omia kenkiä voi jalasta pois ottaa.

Mutta on se vaan ihana vesseli. Söi itte makkarasopasta makkarat ja ryhtyi viittomaan että "LISÄÄ MAKKARAA" - joo et saa. Syöt perunat ja porkkanat - "EN" - no syöthän, sä ooot pottusaurus. No sitten upposi. Hahaa.

Helppoa, aina välillä! Ja ihanaa.

5 kommenttia:

 1. pottusaurus! :D sä oot niin lahjakas mutsi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samas kasas oli myös porkkana-T-Rex-Saurus, jotta ne porkkananpalatkin tuli syötyä :D Dinosauruksilla saa kaiken anteeksi :D

   Poista
 2. Ihunaa <3... onkohan tänään jotenkin rakkautta ilmassa, ku meilkii oli niin hyvä päivä :)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...