tiistaina, elokuuta 14, 2012

Satunnainen hyvä!

Random acts of kindess.


Tänään kauppareissulla päätin viimein tyhjentää pullot kaapista. Pakkasin hädintuskin yhden kassillisen verran pulloja mukaan ja matka taittu äss-marketille.

Meidän edessä oli täti jolla oli viisi kassia tölkkejä palautettavana ja se toinen pullonpalautuskone oli tietenkin epäkunnossa. Taakse alkoi kertyä jonoa. Taaviainenkin alkoi jo venkuloimaan.

Yhtäkkiä takana oleva setä ojensi pullokassit, kysyi että haluatteko palauttaa nämä - hänellä on vähän kiire. Mä jäin ihan hoomoilasena katsomaan sitä setää, hän totes että jos ette ota niin hän laittaa tuohon reunaan ne, mutta siinä ois pojille vähän karkkirahaa.

Minä kiittelin kohteliaasti ja otin kassit vastaan. Taaviaisen säästöpossu sai täytettä.

Satunnaisia iloisia kohtaamisia. Kiitos sinä setä, hämmästytit ystävällisyydelläsi!

3 kommenttia:

 1. :o) Satunnaiset hyväntekijät saavat hyvälle tuulelle. Eikä sen tosiaan tarvitse olla edes mikään iso teko. Mä tulin hyvälle tuulelle ihan vain tämän lukemisesta.

  Anna hyvän kiertää ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään eteenpäin!

   Aiemmin meille kävi tässä toista vuotta takaperin metrossa, että vieras täti jutteli Taaviasen kanssa. Taaviainen näki tädin kassissa pienen koristekissan, jota poika ryhtyi innokkaasti viittomaan. Opetimme tädille pari viittomaa, täti antoikin sitten sen kissan taaviaiselle! Oi mikä aarre ja oi miten hyvä mieli siitä tuli!

   Mä laitoin hyvän eteenpäin meidän perhetyön tätien avulla; keräsin meidän vanhoja vauva-ja meidänperhe/kaksplussalehtiä kasan, löin mukaan säkillisen vauvan vaatteita ja neljä pakettia meillä tarpeettomina olleita kertakäyttöisiä vaihtoalustoja. Että antakaa eteenpäin jollekin, kuka tahtoo tai kellä on tarvetta. kertakäyttöalustat tais tätit ottaa omaan käyttöön, kun kulkevat pikkaraisten kanssa kylillä.

   Poista
 2. Just tällä tavalla se hyvä kiertää. Pienet teot, kuinka hyvä mieli niistä tulee. Upeeta. Kun eläis kaikki tällai, maailma olis pikkusen mukavampi paikka.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...