torstaina, heinäkuuta 19, 2012

Tyhmä äiti!

Meillä on ennenkin ollut viittomakielisiä ymmärrysblokkeja tässä torpassa. Tarinasta mahdollisimman lyhyt versio menee tällä kertaa näin;

Meillä on keittiön ruokapöydällä radio. Taaviainen on tykännyt kuunnella syödessä usein radiota, pyytää oikein että kuunnellaan radiota (viittoo). Nyt sitten tovin aikaa sälli on viittonut "kuunnellaan + kissa + radio" - mä en saanut millään kiinni mitä äijä tahtoi. Anteeksi kulta, mutta ei tule kissalauluja radiosta.

Kunnes. Pöydän kulmalla on lasten joku 40 suosituinta lastenlaulua - levy. Ja sen kannessa on, mikäs muu kuin KISSA! Nyt sitten kuunnellaan sarjatulella elefanttimarssia, örise ärise ampiainen, vaarilla on saari ja kaikki muut tutut renkutukset. Ongelma on vaan siinä, että kun Radio Rockin sijasta soitellaan tuttuja biisejä, jää se syöminen väliin. Kun meillähän laulut lauletaan viittoen, ei oikein haarukka pysy tahdissa mukana.

Yritetään palata takaisin radio Rockin jännään maailmaan.

ps. tänään Taaviainen söi elämänsä ekat murot! Ihan itte lapioiden kiposta ja maitoakin oli mukana. Ollaan yritetty löytää vaihtoehtoisia aamu-ja iltapaloja, kun sälli ei suostu puurojaan lapioida itse. Syö kyllä hyvällä ruokahalulla syötettynä, muttei omatoimisesti. Nyt sitten on uusi ruokalaji viimein löydetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...