perjantaina, heinäkuuta 06, 2012

Kränäkausi

Juuri kun olimme huokaisseet, että Taaviaisen uhmaiän kukkein hetki alkaa olla talttumassa - on matkaan tullut uusi vaihe. Tässä kasvunvaiheessa vastaus kaikkeen on "EI" - kysyt sitten mitä vain. Käskiessä sälliä toimimaan, hän vastaa "EI" tai viittoo "mene pois". Helppoa kuin heinänteko.

Pulla myös on ottanut 10kk korvilla ekan ränkkisvaiheensa kassaan. Sälli saa raivarit kiellosta tai taitojensa riittämättömyydestä ja aloittaa sätkimään joka raajallaan. Hommaa säestää tosi kiukkuinen itkunsekainen karjunta. Avot.

Tässä torpassa ollaan siis vastahankaan, kaikkea. Ihan periaatteesta. Kun ei niin ei. Pitäkää tunkkinne, äiti syö ne jäätelöt sitten jotka on "EI" - paitsiettä silti pitäisi saada. Taavainen varasti suklaata ennen ruokaa ja väitti sinisin silmin että kyllä, niitä saa ennen ruokaa syödä.

Hyvää uhmaa sinnekin!

1 kommentti:

  1. Mites kuulostaakin tutulle??!! Meilläkin on kaikki ei, ihan noin vaan varmuudeksi. Kun ei tiedä mitä kamaluuksia nuo vanhukset ehdottelee. Bravurit Neiti vetäs tässä päivänä menneenä. Sanoi topakasti EI, mutta viittoi samalla haluan. Mitähän uskoa? :)

    Meidän kakkonen taas kieltäessä alkaa nauramaan. Katsoo oikein silmiin ja on vänkä ilme naamalla. Ja eikun uudestaan tuhmuuksien tekoon, jotta voi taas kikatella kun kielletään. Varsin kiva leikki siis.

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...