maanantaina, heinäkuuta 02, 2012

Eräretkellä kapungissa.

Vieläkään ei tule lämmintä vettä. Peseydyttiin aiemmin saunalla, mutta nyt sieltäkin on lämmin vesi poikki. Vitutuksen määrä on suunnaton.

Lisäystä paremmalla ajalla. Koska uskon olevani Murphyn suosikkeja, on kokonaisuus siis ketjussa;

Koska meillä oli mukavaa, se kostettiin isolla putkirikolla jonka vuoksi tänne torppaan ei ole tullut keskiviikon jälkeen lämmintä vettä peseytymiseen. Ja koska linjaston on jatkuttava, on Taaviaisella ekan kerran elämässään ollut massu tosi kovana ja tuotokset nollilla, jonka vuoksi sille on nyt syötetty neljän päivän ajan laksatiiveja. Jonka vuoksi nyt kun kokonaan tuo lämmin vesi uupuu, se "räjähdys" pojan housuissa toteutuu todennäköisesti ensi yönä aamukolmen jälkeen. Jonka jälkeen keitellään lämmintä vettä liedellä että voidaan pestä.

Onnettaren lempilapsia etsiessä. Toisaalta, maailmakaikkeuden ja terveyden skaalalla nämä on pieniä ongelmia. Mutta sekin lohduttaa aika vähän. Jos oltais ihan oikeesti mökillä missä ois tiedossa se että ei ois lämmintä vettä, ei ois ongelmaa. Osais lämmitellä ja hoidella. Mutta kun tässä kerrostalokolmiossa kuuluu moiset ylellisyydet arkeen, niin kyllä se sieppaa ja rutkasti.

3 kommenttia:

 1. No ei kyllä nauruhermoja kutkuta moinen tilanne. Meiltä hajosi talviaikaan vuosia sitten vesivaraaja ykskaks, no sitä lämmintä vettä oli vain se mitä sisällä oli. Saunottiin päivittäin ja karastiin lapsiakin, kunnes uusi varaaja sekä tilatut sähkömiehet alle vkossa saatiin paikalle.
  - vedenkeitin on kyllä vieläkin itsellä hankkimatta, ehkä kannattais..

  Parempaa huomista päivää.

  VastaaPoista
 2. Palaa mieleen putkiremottiajat parin vuoden takaa. Mutta meillä sentään molemmat kävivät potalla ja kylppäriin tuli lämmintäkin vettä. Pytty sen sijaan puuttui neljä kuukautta... enimmäkseen käytiin taloyhtiön alakerrassa, mutta pari viikkoa pihamaan kontissa.

  VastaaPoista
 3. Voi persus !!! Mikään ei tosissaan sieppaa niin kuin arjen normitoimintojen jämähtäminen. Kun elämässä on monesti muitakin jäädyttäviä asioita.
  Putkiremppa ei ole kenenkään herkku. Ja nyt on sitte vielä heinäkuu, kun ollaan paljon lomilla.
  Ei voi muuta sanoo, kuin koita kestää. Jos lähempänä asuisit, auttaisin kyllä, kun tuommoinen ei ole kivaa yhtään.
  Kyllä se paistaa aurinko risukasaan vielä. Nyt pitää vaan jaksaa potkia niitä risujaq sen auringon tieltä pois. Voimia ja tsemppiä. Onneksi sentään jotkut asiat toimii.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...