keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2012

Strömssähtämistä...

Ei menny niinkuin Strömsössä. Taaskaan.

Nostin Taaviaista päikkäreiltä, kun jäin kuuntelemaan omituista lirinää ja veden tippumista. Ei perkele - meillä on vesivuoto! Seinän sisältä kuului ihan selkästi, kun vettä vuotaa ja suuresti. Lattia oli kuiva.

Soitto kiinteistöhuoltoon, jossa äijä naurahti. Lupas tulla kattomaan. Sieltä sitten huoltomies tuli, kuuli ja lähti yläkertoihin metsästämään. Tuloksena oli, että kolmannen kerroksen asunnossa on seinän sisällä jössähtänyt putki, kun meillä oli vesikatko; kun vedet palasi, paine löi vanhan putken palasiksi. JOo- pitkitetään vaan sitä taatananekelenttun putkiremppaa.

Kellarissa lainehtii, puolet meidän verkkokellarin kamoista ui. Mä en jaksa edes mennä sinne penkomaan mitä meni, soitin päivällä vakuutusyhtiöön ja saatiin vahinkonumero sekä ohjeistus vaihtokämppätilanteeseen.

Joten. Puhelu lastenhoitajalle, että käy suihkussa etukäteen ja varaudu mökkiolosuhteisiin; meillä ei tule kylppäriin tai keittiöön lämmintä vettä, pikkuvessa ja lavuaari siellä on käytettävissä, lapset saa putsattua ja huusiin pääsee. Huomenna alkavat piikaamaan seinää auki yläkerrassa, luojasiunaa ettei tarttis meiltä avata seinää.

Tulkaa vesilasilliselle. Vuoden rautatarve tästä.


Vähän ressaa lähteä reissuun. Mutta, minkä näille mahtaa. Kossahtaa jos kossahtaa, tekee ne ne rempat ollaan me kotona tai ei. Meidän seinää ei kait tarvitse avata, kun vuoto on niin ylhäällä.

Tän siitä saa, kun taloyhtiössä asioiden päätäntökahvassa on paljon ikäihmisiä, joiden mielestä vesieristeet on ihan humbuuuugia ja mitään linjasaneerauksia ei tarvita. Oliko tän asunnon osto ihan helvetin suuri vikatikki?

Näillä tunnelmilla lähetään lomalle.
Hoitajaa vaan onneksi nauratti eikä ottanut ressiä.
Mä taas tarttisin jonkun ressinpoistokuurin.

huoh.
että hyvää reissua meille. Kun tullaan kotiin, katotaanko pakataanko kamat ja muutetaan väistökämppään. Toivottavasti ei.

Ps. kiinteistöhuollon äijä pyysi anteeksi, että epäili. Siitä pisteet kotiin. Kerroin olevani putkimiehen tytär ja vaarini oli huoltomies, en ole ihan eilisen teeren tyttösiä. Siihen naurahti, että oisit heti sanonut!

4 kommenttia:

 1. äääääk, kaikkea sitä pittääki olla...
  ikäihmiset rules!!! mut tuo humbuugi sana oli kyllä parasta! ;) (ittekseni taas tääl hekottelen)

  VastaaPoista
 2. :( No voi paska...

  Mutta kaikesta huolimatta hyvää reissua!! :)

  VastaaPoista
 3. Junassa istutaan, lapset on hoidos ihanan tädin kanssa - kyltäätästä!

  VastaaPoista
 4. Tuttu tunne noiden ikäihmistenputkiasioiden kanssa!

  Mä soitin myös kerran isännöitsijälle, että vesi valuu makkarin katosta. Se kehtasi nauraa mulle päin naamaa, että oot unta nähny, vaikka ämpärin pohjalle oli tullut 2 litraa vettä. Kyllä sitten suu vääntyi kun yläkerran saunasta avattiin vesihana ja alkoi meillä kuulua että litilätiloti...

  Toivottavasti saavat hommat kuntoon ja kipinän putkiremonttiin.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...