maanantaina, kesäkuuta 11, 2012

Organisointiurakka ja puhelinmaraton!

Tässä on tuhatta asiaa hoidettu, niistä muutama on onnistunut. Päällimmäisenä se riemu, että nyt varataan loppukuuksi yhdeksi yöksi hotelli Turkuun - meille tulee naksuille hoitaja (jes jes jes jes!!! Kaksi päivää kolmesta menee siinä, yksi vielä heinäkuun lopulle - kolme päivää vielä loppuvuodeksi jäljellä!!!)

Siinä sivussa hoidan kotihoidontuen anomista (ei onnaa, kone ei suostu), hammaslääkäriakaa Taaviaiselle (ei onnaa, eivät vastaa puhelimeen), sossulta lausuntoa (ei onnaa, vaihtaa puhelinaikaa koko ajan) ja kuinka ollakaan kahvi on jäähtynyt ja mulla yhä yöpaita päällä. Noh, hoidetaan!

Suurin probleema on; millä hiivatilla saada Pulla nyt muutamassa viikossa suostumaan pullolle? Päiväsaikaan ei ole ongelma, hää saa juua lasin reunalta - syö soseita ja löysää puuroa, eli saa sitä kautta nestettä. Mutta aamuyöllä viiden aikaan olisi todella hienoa saada pullo putoamaan... Hinkkipoika henkeen ja vereen.

Kaikki vinkit - siis kaikki mitstä apua on, otetaan huomioon! Pulloja ja tuttimalleja on tsiljoona, niitä vuorottelemalla täytyy yrittää löytää joku leka jolla uppoaa... Menis ees velli!

Tälläistä tänään. Hotellivarausta ihmetellessä, miten kummassa sitä osaakaan olla yhden kokonaisen yön ihan ittekseen - ennenkaikkea huolehtimatta siitä, kuinka meidän nakerot pärjää...

6 kommenttia:

 1. Meilläki oltii tissivauva henkeen ja vereen, mut niin vaan rupes pullostaki kelpaamaan ku pikkuhiljaa treenailtiin. Imetys jäiki nyt sit kokonaan pois ja oon tyytyväinen kestosta ja kaikesta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos rohkaisusta!
  Mä kärvistelen huonon omantunnon ja itsestäänhuolehtimisen välimaastoilla... 3 vuotta ilman yhteistä aikaa tuon toisen taloudehnoitajan kanssa, että pitäiskös ehkä panosta...

  VastaaPoista
 3. Jos kyse on vain aamuyön imetyksestä, niin suosittelen nokkamukia täynnä vettä. Ja hoitajalle pitkää pinnaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tätä lähetään kokeilemaan...
   Hoitajalla on pitkä pinna, se on palkattu hommaan :D Nauroin, että vaikka tää on kohdennettu erityislapsiperhelle - niin ton erkkarin kanssa pärjää vaikka päällään seisten, mutta toi karvalakkimalli pistää kyllä kaikkinensa hanttiin. Aloitetaan varovasti ja ollaan just just pikkasen päälle 24h poissa, loppuvuoteen jääkin sitten vielä kolme vuorokautta!

   Poista
 4. Ehkäpä se ei haluakaan tissiä kun tietää, ettei se ole paikalla. Olen kuullut huhuja, että esim. Mummolassa lapset käyttäytyvät kuin enkelit... Ja jos se nyt viideltä on tissintarve niin ehkäpä joss ei uni tule niin aamupalalle vaan.

  VastaaPoista
 5. Heeeiii, teretulemast Turkuun Aurajoen rannoille. Siinä onkin oivallinen ympäristö tallustella jokilaivojen katveessa ja piipahtaa ehkä kannellekin. Pinella Tuomiokirkon vieressä antaa hyvää ruokaa ja historian havinaa samalla. Muutenkin jokirannassa on hyviä pieniä ruokapaikkoja, melkein kuin etelänmailla oisit.
  Tervetuloa sydämellisesti rentoutumaan kotikaupunkiini. <3<3

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...