keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2012

Oma aika -mysteeri.

Tänään varasin hotellin ensiviikolle. Me, yhden yön pois kotoa. Hui. Jännittää!!!

Ensiviikolla on myös joka päivä tulossa muutamaksi tunniksi lapsenkaitsija. Ja me kaikki ollaan lomalla! Uskomatonta.

Nyt tarvitsee kaikki survival-vinkit siihen, miten rauhoittaa mielensä; meidän pennut pärjää varmasti yhden yön ilman äiteetä ja iskää <3 Eiks niin?

11 kommenttia:

 1. Pärjää pojat, kun on muita "viihdyttäjiä" paikalla :)
  Vanhemmilla ehkä enemmän ikävä jälkikasvua, mikäli oma muisteloni samankaltaisesta tapahtumasta on tosi. Ihanaa yhdessäolo aikaa teille vanhemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehekkeen turjake on sen verran Heppu Huoleton, ettei sitä liiemmin moinen ressaa. Mä sitten yleensä otan molempien eestä vähän ressinpoikasta. Nyt pitää pyristellä eroon siitä fiiliksestä.

   Poista
 2. kaupungin ilmapiiri vetäisee sinut mukaansa ennenkuin ehdit Taaviainen sanoa. Sitten imaiset vain syvään henkeä, istahdat jokivarren penkille ja ihmettelet miten kaunis se on. Käyt tutustumassa kauppahalliin, jossa on muuten aivan ihana myymälä Vanha Turku. Tai sitten vältät sitä, ellet halua palata kotiin ihanuuksia mukanasi.
  Käyt kaikissa niissä paikoissa, joissa et normaalisti tulisi menneksi parin muksun kanssa. JA SITTEN........istut ja tuijotat miestäsi kaihoisasti silmiin ja nautit siitä läheisyydestä ilman sivuhuutoja (jotka yleensä alkaa sanalla ääääiiiiitiiiii !!!!). Maistat ja makustelet vapauttasi ja annat ajatuksesi vain itsellesi. Eli toisin sanoen hellität ja luotat siihen, että aarteitasi kotona hoidetaan hyvin. Kuinka iloisia nuo natiaiset ovatkaan kun äippä tulee takaisin. Isot pojat, kyllä pärjäävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain tipat linssiin tästä ♥ Kiitos.
   Niin mä teen!

   Poista
 3. Tottakai ne pärjäävät! <3 Rentoutunut ja hyvinvoiva äiti - paras äiti. :D :D
  Kuulostaa NIIN ihanalta ja ansaitulta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kylmaar on paree pärjätä! On senverta kokenut täti paikalla että varmana pärjää!
   *pärjää pärjää pärjää* matraa hokiessa ;D

   Poista
 4. Varmasti lapset pärjäävät! Vaan pärjäävätkö vanhemmat ilman lapsia ;) Nauttikaa. Olette sen ansainneet.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille ♥

  Mä uskon uskon uskon että nää pärjää. Oikeestaan, mun varsinainen huoli ei ole se, kuinka nää pärjää; vaan kuinka hoitotäti pärjää jos Bullis vetää kunnon kitivinkuvonkumonku-vaihteen päähän.

  Mä ehdin selvittää jo, että mistä saan Punaisen Norsun tuotteita, kun niiden myymälä on Turgguses, mutta auki vain ma ja ti - Hansakorttelin toises kerroksessa on myymälä josta saa! JES!

  Mennään siis keskiaikamarkkinoille miehekkeen kanssa, mutta mä meinaan kyllä karata myös omille reisuilleni :) Ja syödä. Ja nukkua. Ja syödä. Ja nukkua vielä vähän. Jooooooo...

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...