sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2012

Ja ruokalistalla?

Arvatkaas, mitä oli Pullan ruokalistalla, tai siis - mikä ruokalaji oli kyseessä eilen?

Pikkukokki suosittelee?

Ja tänään Taavianen sai vielä jälkkäriksi eilistä juhlakakkua.

Maistuis varmaan sullekin?


Ps. Asioita jotka tekevät iloiseksi.

Kun saa viestin jota kuullessa on varma että tippuu, pyörtyy tai kaatuu. Kun tulee totaalinen pysäytys tiiliseinään, kun kaikki minkä olet luullut olevan tai olematta, muuttuu. Kun yhtäkkiä saa yhteydenoton, joka pysäyttää. Mieheni sai kuulla että hänellä on sisko, hän sai juuret- ja ennen kaikkea siskon. Kun tavataan uusi perheenjäsen jota ei ole ollut olemassakaan 30 vuoteen. Kun kuullaan että on olemassa isäkin. Kun tajutaan, että meidän pojilla on serkkuja. Kun tilanne on kuin suoraan elokuvasta. Kun historiasta ei ole tiedetty mitään, kun ei ole ollut historiaa, ei tarinaa. Kun on lapsille täti ja serkkuja, kun minulle on käly - ja ennen kaikkea; Miehelläni on Sisko.


Siinäpä purtavaa ja syy hiljaisuuteen. Positiivinen shokkiaalto.

16 kommenttia:

 1. Hui mikä uutinen, vähänks makeeta, kerro sit miten homma etenee;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ jep! Tosi hui!
   kerromme lisää kun aika on. Toisaalta ehkä kierrellen ja kaarrellen, koska asia on miehen - ei minun. Vaikka sormet syyhyttäis ihan kauheesti rustaamaan tarinaa...

   Poista
 2. Vau, tuollaisia uutisia ei ihan joka päivä kuulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elettiin siinä uskossa, ettei kuulla ikinä, eikä mitään. Kun ei tiedetty mistään mitään.
   mutta niin kuultiin! ♥

   Poista
 3. Vaikka luin tästä jo aiemmin facelassa, kylmät väreet menevät taas kuten silloinkin. Ihan uskomatonta, upeeta! Voiko noin käydä? Vau. Good things happen to good people. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä värisee kyllä ihan kaikki asianosaiset! Uskomattomia asioita! Kiitos ♥

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ainoo, että totuus taitaa olla tarua paaaaljon ihmeellisempää :D

   Poista
 5. Onnittelut siskosta!! Tuon kokeneena tiedän sen huimaavan tunteen, että jossain onkin ihminen joka on samaa lihaa ja verta, sen ensimmäisen tapaamisen jännittävyys, sama ulkonäkö kuin itsellä, se tunne, että minulla onkin vielä yksi sisko. Se on ihan huippua, vaikka voi olla myös shokki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!
   Tämä kaikki aukes meille viime keskiviikkona, sitä ennen ei tiedetty mitäänmitään.

   Hullua. Jos musta tuntuu näin uskomattomalta, en osaa edes ajatella miltä miehen päässä myllerrys tuntuu.

   Poista
 6. Upeeta! En tiedä taustoja, mutta palan halusta kuulla jotain lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa on, totta!
   Pitää neuvotella puolison kanssa, että minkä verran mulla on lupaa asiasta puhua. Kuten totesin, mä käsittelen tätä itse siitä roolista että lapset sai tädin ja minä kälyn, mutta asia on vielä todella tuore ja "avoin" - katsotaan mitä tulee tullessaan.

   Poista
 7. Onnea miehellesi. On varmasti mukavaa saada elämäänsä sellaista ,mikä sieltä on puuttunut. Kyllä siinä juurekset kasvaa jalkoihin ihan omalla tavallaan. Aikuisena kun tuon lahjan saa, siihen suhtautuu ja sitä osaa käsitellä ihan eri tavalla kuin lapsena saadut .
  Minä olen (syistä joihin en halua näin julkisesti mennä) joutunut repimään irti nuo kiinnikkeet veljiini ja jättämään heidät. Ja nyt olen voinut hengittää sen jälkeen, kun he katosivat sinne jonnekin ja minä lakaisin omat jalanjälkeni piiloon jotteivät minua löydä.
  Kuulostaa varmaan kauhealta, kovalta ja ehkä sitä ei toinen ymmärrä. Koko suku ei aina ole satumaata, niin se vain on.
  Kaikille ei käy näin. Onneksi. Joten onnea siis miehellesi. Edith Södergran on sanonut kauniisti; "Elämä on olla muukalainen itselleen ja uusi maa jokaiselle joka tulee". Siinä kaikki, pähkinänkuoressa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan -tässä on toisaalta poissa se vuosien "painolasti" lapsuudesta ja kaksi aikuista ihmistä pääsee tutustumaan toisiinsa. he eivät ole lapsuuttaan jakaneet millään mitalla, joten toisaalta lähtökohdatkin on aivan toiset.

   ja vallan hyvin ymmärrän mitä tarkoitat; itse olen sitä mieltä, että edes verisukulaisuus ei pakota pitämään toisesta ihmisestä - eikä pakota pitämään toista väkisin elämässään mukana.

   Voimia ja iloa eloosi <3

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...