keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2012

Hulinaa

Yöhulinaa, Taaviasen labrareissua, kehityshanketta, hullareita, päiväkodin vanhempainiltaa, puheterapian palaveria - kiirettä on piisannut.

Väsyttää (ei uutta siis auringon alla) - mutta kohti parempia päiviä? Toissayönä Pulla veti enkat, nukkui 6h putkeen keskiyöstä aamuun. Josko helpottais?

Hammasriiviöllä on 3 hammasta näkyvillä, neljäs tulossa. Päätti sitten rykäistä koko arsenaalin kerralla esiin? Lisäksi opittu konttaryömimään mittarimatometodilla, yritys on kova istumaan.

Huomenna rohkeesti kahvirehvit ystävän kanssa.

ps. lähetin paikallisen terkkarin labratädeille kiitoksen Taaviaisen hyvästä kohtelusta. Vaikka jouduttiin jonottaan puoltoista tuntia (kilppariarvot on otettava ennen kymmentä, joten vaihtoehtoja ei ollut) ja saatiin parit odotushuonehermarit, niin tädit itse oli todella ihania. Kolmistaan laulettiin piippolan vaaria pikkuasiakkaalle ja ensimmäinen täti sanoi suoraan että otetaan kokeneempi täti tähän hommaan. Upeeta! Nyt ne sitten on otettu, joten tuloksia ootellessa; kuulutaanko me siihen arsenaaliin jotka aloittaa tyroksiinilääkityksen. Samalla otettiin perusverenkuva, niin näkee vähän mitä leukkareille kuuluu; Taaviasella on ollut tosi alhaisia lukemia mikä selittää sitä infektioherkkyyttä. Mutta, vuosi vuodelta on kivuttu kohti normaalimpia lukemia - joten tilanteeseen selkeästi on tullut parantumista!

3 kommenttia:

 1. Kiitos uudesta postista! Mietin jo, että onhan kaikki hyvin ja vähän huolestuin. Oon lukenut blogiasi v. 2009 asti, jolloin esikoiseni syntyi. Kamalasti oon tykännyt, olet onnistunut minun maailmani avartamaan. T. Sanna vaan

  VastaaPoista
 2. <3 Mukava kuulla!

  Joo, huomasin että on ollut pitkä tauko, yleensä jotain tulee heitettyä. Ihmeellinen totaaliväsähdyskausi tuli. Kirjoitin yks päivä pitkän postin, selain kaatui ja PUFFFF - sinne meni. Tuli parin äivän "eissitväksin" fiilis!

  Aurinkoa sinne eloon teidän esikoisen, aka. uhmiksen kanssa - jos ikätasoa katotaan. Meillä on ihan hirrrrvee uhmis menos.

  VastaaPoista
 3. ONpas tosiaan ollut mukavat labratätit. :) Toivottavasti arvotkin olisivat ok.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...