maanantaina, maaliskuuta 05, 2012

Suuri jääkaappihaaste!


Mama
paiskasi minua haasteella, joka sai nauraakikertään; kerrankin meemi jonka noudattamiseen ei tartte käyttää turhan montaa aivosolua! Eli, miltä näyttää jääkaapin ovi?

Noh, siinä on kaikkea. Itseasiassa, tuli perattuakin sieltä jotain tuossa pari viikkoa sitten. Mutta tärkeimpinä on tietenkin kalenteri sekä postimerkit; niiden koti on ovessa. Sitten löytyy kuuluisa "ensimmäinen ruoskavuosi" - eli eka ruokavuosiopus neuvolasta. Se on näön vuoks ovessa, kaipa se pari kertaa tuli plarattua läpikin. Magneetteja on paljon, sitten on keva-tapaamisiin liittyviä juttuja sekä iso HUS:in ohje laryngniitin kotihoitoon.

Maman haasteosuus kaksi sisälti haasteosuuden kaksi missä pitäisi bloginlukijan kuvailla blogistia sen mukaan, millainen mielikuva hänestä blogin kautta on välittynyt. Tuon osion skippaan ihan suosiolla naureskellen paitaani, koska tiedän varsin olevani vaikea ja vattumainen tapaus... Pliis, ei sitä.

(paitsiettä koska jokainenhan on itserakas omaa napaa kohtaan, jos joku nyt haluaa tuoda jonkin harvinaisen mukavan ajatuksentyngän esiin pönkittämään levinnyttä egoani, niin olkeehyvät :D)

4 kommenttia:

 1. Vaikutat myös sydämmelliseltä ja avarakatseiselta ihmiseltä - jolla on sana hallussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pyrkimys on molempiin, mutta itsepäisyys asettuu joskus aika pahastikin poikkiteloin.

   Poista
 2. siis mä olen tosi puolueeton, kun en oo sua ikänä nähny. Mielikuvani sinusta siis onkin; Pikkuinen sanahersyvä leijona, jolla on osin jääräpäinen luonne. Kerrassaan oivan nenun omistava oiekudenmukaisuuden loputon puolustaja. Huumorilla varustettu Myy, joka osaa sanoa asiat kohdalleen. Itsekritiikillä (harvinainen ominaisuus meillä immeisillä) varustetttu sitkeä tarpooja tässä elämässä. Oikea äippä, jollaisen jokamuksu tarttis. Siis pieneen roppaan ängetty suuri persoona, jonka herkullinen blogi kuuluu vakiolukemistooni. <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kiittää iloisesti egonrasvauksesta :D Jääräpäinen on lievä sana, omapäinen kuvaava ja loppupeleissä liian itsepäinen ehkä likinnä tottuutta? Itsekritiikkiä löytyy vain silloin, kun sen annan ihan ite ittelleni - mutta auta armias jos joku muu menee yltiöselvän asian mulle kertoon... Viekas ja ylpeä pjaskapää pahimmillaan.

   Pieni roppa iskee vain pystysuunnassa, leveydessä oon aika mahtava :D Kiitos, imetys, sinä mukalaihduttava olotila - jotenkin mun kohdalla se ei ole pitänyt kutiaan ollenkaan...

   tää kiittää!

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...