torstaina, maaliskuuta 29, 2012

Irrotus?

Irroitin itseni tänään kotoa. Sain viimein järkättyä ja organisoitua miehen kanssa sen, että ryhdyn käymään erityislasten vanhempien omassa vertaistukiryhmässä. Jännitti, että millaistahan ja mitä.

Mutta todettava on, että fiksuin päätös aikapäiviin! Tuntuu, kun olisi astunut alas avaruudesta planeetalle, jossa kanssakulkijat puhuvat viimeinkin samaa kieltä. Niin paljon kun toivonkin, että me olemme ihan tuikitavallinen perhe - on myös todettava että on paljon asioita joita tajuaa vain joku toinen samanmoisessa elämäntilanteessa. Ne haasteet kun tuntuvatkin olevan kovin samanmoisia vaikka diagnoosi olisikin eri.

Huutonauruitkutyrskähdyksiä pukkasi, miten voikin olla niin samanmoisia kokemuksia <3 Ens kerralla lupaan olla puhumatta nonstoppina suu vaahdossa. Nyt tuli vain sellainen "joku tajuaa mitä olen änkyttänyt iät ja ajat" - patouman purkuolo! Upeata!

Kiitos, tämä on jatkossa naulattuna kalenteriin.

ps. Pojatkin olivat pärjänneet kolmisen tuntia ilman ongelmia!
Upeeta! Fiilis on korkealla!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, niin oli! Todella tärkeä elämys, senkin vuoksi että tietää noiden ukkeleiden pärjäävän useammankin tunnin toistensa kanssa!

   Poista
 2. Upeeta, että löysit oman kanavan, ja samalla vapauden monessa asiassa. Ihana tunne varmasti, että kieli on sama eikä sanskriitti. Mahtavaa, että pojat pärjää poikattenkin kesken.
  Ihanaa kevättä sinne <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kanava oli kyllä niin mielettömän uskomaton elämys ettei tosikaan ollut!

   Poista
 3. Olitko iha ekaa kertaa pois kotoo? :) Nostan hattua jos oot noin kauan jaksanu ilman mitään omaa, mä oon varmaa kamalan hermoheikko ku kerran viikossa vaadin aikaa itellni.. joskus onnistuu joskus ei.. useamman kerran kuukaudessa kuiteki on päästävä jonneki ihan yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin olla peräti toista kertaa. Ekan kerran Pullis oli vasta toista kuukautta ja silloin suostui ottaan pullosta...

   Aikaisempi oma aika on sisältänyt kauppareissua yksin ja luksuksena reissua apteekkin tai kirjastoon :D

   Poista
 4. Sallittakoon sun vaahdota jatkossakin kerran kuussa torstaisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii!!! Tämä kiitollisena ottaa ton lupauksen vastaan :)
   Me taidetaan toisen äiteen kanssa ottaa vähän urakkavaahtoa siinä välissä, niin ei ihan niin voimakkaasti tursahtais kuin ravistetusta shampanjapullosta!

   kiitos ihtelles <3

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...