tiistaina, maaliskuuta 13, 2012

Ihmeen äärellä

Pulla on päättänyt iskeä käyntiin spurttivaiheen. Nyt tuo viisikuukautinen pötkylä mennä surffaa eessuntaas olkkarin lattialla. Peruuttaen, kierien, napa-akselin ympäri hyörien - aina ehtien ihmeellisiin paikkoihin jumiin.

Taaviainen, huusi vuoden. Huus huutamasta päästyään, kun pientä ihmistä otti päähän niin paljon se ettei lattialla edetty minnekään. 9kk iässä oppi nousemaan itse istumaan ja silloin helpotti -vain hieman. Vuoden ikäisenä sai konttausvaihteen päälle jonka jälkeen elo helpotti.

Pullaa vahdatessa ei voi olla näkemättä eroja. Tämä versio kasvaa ja kehitty kohisten, rikkaruohojen jäädessä täysin toiseksi. Taavianen otti kasvun rastafarimaiselle leppoisuudella, ilman suurempaa töhöttämistä. Taaviaisen vauvavuosi oli pitkä, todella pitkä. Pullan vauvavuosi ei taida olla edes vuoden mittainen.
Etsi kuvasta vauva

On siin eroja. Ja saa sitä miettiä.
Mutta se hymyilyttää, ei sureta. Taavianen otti asiat leppoistaen kaiken, Pulla paahtaa ikenet irvessä ja kuola loiskuen eteenpäin! Veljekset - samasta puusta mutta eri veistolla.

1 kommentti:

  1. Jeh, tätä samaa olen itsekin ihmetellyt. Miten kaksi lasta voikin olla niin samanlaisia ja niin erilaisia. Ja on kyllä ihana seurata normaalin lapsen normaalia kehitystä - ihan siis vaihtelun vuoksi.

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...