torstaina, maaliskuuta 01, 2012

Huhhahhei!

Päivän negatiiviset on viime yön pystyturnee; keskiyöstä kolmeen huusi Pulla (kiitos täysin perberiin menneille rytmeille, kun sälli veti unta kupoliin rattaissa mennessä, tullessa ja Veikkaa hakiessa; eikä asiaa helpota maailman tuskaisin hampaidentekoprosessi...) - ja kun Pulla salli armossaan lopettaa, aloitti Taaviainen.

Hää sitte reippasti nous pystyyn ennen neljää, itki, hillui, ränkkäs - lopulta sammutettiin sälli meidän väliin sänkyyn. Toimiva ratkaisu noin tunniksi; sen jälkeen kaivettiin pojan kantapäitä isänsä suusta ja sormia mun silmistä. Jotta sitten pystyi Pulla taas pongahtaa hereille.

Tänään oli perhentyön päivä, joten täti nappasi sitten iloisesti kuusi tuntia huutaneen, päiväunia protestoivan Pullan rattaisiin ja lähti lompsimaan. Sain takaisin hymylevän, suloisen poijanpalleron joka kiitos-kaikille-maailman-uskojen-jumalille-ja-vaikka-Esko-Ahollekin- oli nukkunut pari tuntia. Nyt tuo aikaisempi kauhurääkyjä kellii lattialla kuin mikäkin esimerkkivauva!!!

Jonka lisäksi, rakas poikani, armasi ruoka-anarkisti veti iltaruoaksi borssikeittoa ja söi elämänsä ensimmäisen leípäviipaleen. Ensin olin että mitäh, nyt oon ihan JEEE!

Rakkaat aivoni muistuttavat tällä hetkellä jauhelihaa, ne pari epätoivoista ajatusta mitkä tuolla pääkopassa kompuroi - ei tahdo löytää tietään paperille. Lähinnä mietityttää että on tuo vauvojen elämä sitten maar hirveen vaikeeta, että on se sittenkin kivaa olla kolmekymppinen, ylipainoinen ja totaalirättiväsy äiti. Tai sitten ei.

Mutta tähän mennessä on kumarrettava, tanssittava ja kiitettävä tuota perhetyötä. Edelliseen kokemukseen verraten, täähän on ihan huippujuttu! Väitän tosissaan, että ilman noita tätejä olisin ottanut vauhtia jostain paljon syvemmältä kuin sulkaalevyjen ja kahvin loputtomasta maailmasta.

ps. Tuli ostettua Taaviaiselle jokaisen kalafanin paras ystävä; Reiman "Sintti" välikausihaalari. Kuten ystäväni sanoi, Sintti pukuna mutta vonkaleen kokoinen aukko lompakossa. Onneks noi puvut on olleet meidän mielestä ihan huippuja. Edellisen puvunhan voitin Reimalta vastatessani johonkin kilpailuun, että eiks sitä voi laskea ihan säästöksi?

 Kuva reiman sivuilta

Puvussa olevat harmaat kalaset on heijastimia. Miten mahtava idea!

2 kommenttia:

  1. Ihana juttu tuo perhetyö! Tuli kyllä avuksi juuri oikeaan perheeseen!

    VastaaPoista
  2. Pieniä valonpilkahduksia siis teidän kaaoksessa! Mahtava juttu!

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...