lauantaina, helmikuuta 11, 2012

Mahtava meininki ja pulleat purjeet.


1. Tunnen itseni vuoden- mutsiksi kun....

Lapsella on taaaas joku lontto otsassa, tai kun se nappasee hyllylta tavarat niskaan, tai kun keskellä yötä sihisen hampaideni välistä tosikolle, että nyt se leipäläpi kiinni senkin gremilini. Ja näitä hetkiä on paljon. Voidaanko vaihtaa tittelin nimi "vuoden paskamutsiksi"?

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on...
se että tarvitaan koko ajan. Muistelen aikoja, jolloin istuin huusissa kakkoshädällä - kaikessa rauhassa. Nyt kun on "hätä" päällä, tapahtuu aina jotain että meinaa jäädä se "hätä käteen".

3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän...
Viittoi ekan kerran "Äiti, rakastan" - aika suloista.

4. Kello 12 yöllä olen yleensä...
Toivomassa, että josko tässä torpassa sais joskus nukkua; jompikumpi kaipaa lohdutusta tai sitten makaan huuhkajana sängyssä, silmät teelautasen kokoisena odottamassa sitä, kuka seuraavaksi herää!

5. Kello 8 aamulla olen yleensä....
Sisäistämässä tarvittavaa määrää kofeiinia päivää varten.

6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että...  Kiitos kun tiskasti, vuoden eroottisin parisuhdeteko <3 Jos sä vielä imuroit, niin meen sun kanssa naimisiin. Muthei - meni jo, ollaan jo naimisissa. Keitän siis kahvit!

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että...
Ois ollut tosi hienoa, jos meidän skideillä ois ollut ihka oikea mummi. Että ei ollut reilua menettää suo rintasyövälle 2003. Ja jos se ois hengissä, niin varmaan toteisin että pidä ohjees. Ja me kiukuteltaisiin. Kuten aina. Mutta, mummia ois tarvittu.

8. Viimeksi kiroilin, kun....avasin suuni. Mä oon turvastani kuin pinttynein merimies, tästä tavasta ois korkea aika päästä eroon. Nääs, esikko opettelee puhumaan ja tosikko tulee varmaan pian perässä.

9. En ole koskaan osannut... olla kärsivällinen. Tartteekssitä?

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on... on nukkua, syödä ja nukkua. Ja mulle on aivan sama onko housuja tai ei, tai onko housut pitkät, lyhyet, ohuet tai topatut - mutta jos saa tovin ilman lapsia ihan omaa aikaa, pitää nukkua. Ja syödä. Ja ehkä lukea kirjaa.


ps. Sanonko suoraan, että nyt haastetaan Mama :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä nauruhermoja kutkuttavasta hetkestä :D. Kunnon mutsi sä olet. Ei mullakaan ollut omaa mutsia arjen helpottajana, mutta hengissä vielä ollaan ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelottavaa on, että kaikki oli totta. Mä fiksoiduin tohon vikaan kohtaan.
   Haaveilin, kuinka nukkuisin 8 tunnin yöunet, söisin croissanttia ja kaffea aamupalaksi ja menisin takas nukkumaan, heräisin ja söisin ja lukisin kirjaa ja menisin nukkumaan. aikamoinen fetissi...

   Poista
 2. Tää oli taas niin mukavaa luettavaa. Ihanan rehellistä. Tunti sitten komensin just lapsia, että ei saa sanoa "voi helevetti". Äitiltään oppineet reppanat.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...