perjantaina, helmikuuta 24, 2012

Kära Vickan!

Nyt olette saaneet sinne ruottinmaalle uuden trintressan. Alkaa uusi mielenkiintoinen elämänvaihe, jota siivittää oksennuksen ja vauvankakan armas käry.

Ihan muutamana vinkkinä...

Kannattaa pitää mielessä, että kun lapsi huutaa kitapurjeet heiluen - voit todeta että hei Dansku, tää on sun pentus. Kun laps on suloinen ja lepertää kauniimmin kuin satakieli, voit kertoa että ihana oma tyttäresihän se siinä.

Vauvapaskan hajuun tottuu. Ja pukluihin olkapäällä. Valtiovierailujen aikana suosittelen käyttämään harsoja sinun ja vauvan välissä, kristiandiöörit ja dolsukäppänet kun varmaan eivät ole tehty vauvaturvallisiksi? Vinkkinä, NameItistä saa söpöjä harsoja. Jopa "Prinsessa" -tekstillä.

Kun yöaikaan vauva valvottaa, ei taida sulla silti olla niin suurta ressiä. Taitaa muutama kamarineito pitää huolen, että piltti saapuu luomuhanalle ja siitä poijes kuin ajatuksen voimalla. Näinollen, sun ei kannata tulla keskustelemaan kaksplussalle siitä kuinka helppoa sittenkin se vauva-aika on.

Mikäli sä olisit normimpi mutsi, antaisin vinkit siihen kuinka yrittää työllä ja tuskalla jemmata silmäpusseja sekä yrittää näyttää freesiltä. Mutta, koska uskon että sulla taitaa olla ammattilaiset siellä apuna, jätän nää kotiäidin vinkit jakamatta. Valokynällä tekee ihmeitä jos sitä osaa käyttää - mutta jos mä maalaan sillä naamani, onnistun vain korostamaan tuota sinisenpuhuvaa säkkiä silmieni alla. Ja hei - kofeiini. Kannattaa opetella kahvinmakuun!

Kun vauva tekee hampaita, sille kannattaa antaa jotain kylmää ja kovaa purtavaa joka kivasti rapsuttaa ikeniä. Again, jos oisit tavis, sanoisin että anna kuorittu jääkaappikyilmä porkkana - mutta sä voit antaa vaikka kruunujalokiviä? Vois se shaiba olla hohtavampaa kamarineidon vaihtaa.

Onnittelut isosti perheejäsenestä.
Silti, mä myönnän käyneeni kateellissävytteisen keskustelun ystäväni kanssa siitä, että teillä varmaan riittää apukäsiä? Tukholman perhetyölle sun tuskin tarvii soitella ja kaipa Haakkoni sieltä emännän kanssa voi tulla vahtaamaan pilttiä jos sä haluut vaihtaa Danskun kanssa vapaille? Mutta, eka jurri vauvan synnyttyä onkin sitten sellasta hc-kamaa, että paree pitää dagens nyheterin äijät kaukana kameransa kanssa - dagen efteristä puhumattakaan. 

Tsemppiä hei ja onnea pienokaisesta!
Kaksplussalla tavataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...