keskiviikkona, helmikuuta 01, 2012

Änkyrä

Selkäremppainen paperiänkyrä on saanut asioita hoitumaan. Tänään soittelivat omaishoidon tuen asioissa, tätillä oli vain kommentoitavana ettei ihan näin paljon olisi papereita tarvinnut lähettää. (Toimitin vammaistukihakemusen ja lääkärin C-lausunnon, sekä esitäytetyn arvioinitilomakkeen; totesin että mielummin koko kirjasto kuponkeja kuin viesti, että "tarttis lisäselvitystä") Harvemmin tosissaan moitetta on kuulunut liian hyvin hoidetusta hommasta.

Paperiänkyrä sai myös kirjoitettua pyynnöt kuntouttavan päivähoidon asioissa. Helsinki kun ei ole vastoin lakia aiemmin tuntenut käsitettä "kuntouttavasta päivähoidosta" - ja näinollen se on ollut yhtäkaikki maksullista jokaiselle. Pulla-vauvan syntyessä pidettiin kelton (kiertävä erityslastenopettaja) ja päiväkodin kanssa palaveria, että miten Taaviaisen päikkyjatkot. Kaikki suosittelivat, että poika jatkaa 6 tunnin päivillä päiväkodissa, koska päiväkodissa myös toteutuu lapsen terapiat. Nyt sitten anotaan virallisesti paperilla päivähoidon olevan kuntoutuksellista. Tämä mahdollistaa kodinhoidon tuen Pullasta sekä maksuttoman päivähoidon - kuntoutuksen perustein.

Paperiänkyrä kiittää ja kumartaa. Josko kuponkisota ois sitten ohitse loppuvuodeksi? Mutta onhan sieltä vielä lyhytaikaisen hoidon paperit tulossa täyttöön... Kun nämä kehitysvammaiset lapset on niin maar pelottavia ettei ihan kukavaan voi näitä hoitaa (buhahahahhaah.....) - anotaan sitten, josko saataisiin perhelomituksena "vapaapäiviä". Omaisia kun aivan liian vähän, jotka meitä voisi jeesiä.

Onneksi selkäkremppapäivinä pelastajana on toiminut rakas kummityttöni sekä mun mummo. Apukädet on olleet enemmän kuin ehdottoman tarvittavat!

1 kommentti:

  1. Onnittelut, mahtava suoritus selkävaivaiselta paperiänkyrältä! Sissi oot.

    Toivottavasti myös kaupungin lotto suosii teitä ja saatte sen omaishoidontuen (ynnä sen kuntouttavan päivähoidon, täällä muuten se kyllä tunnetaan, mutta downiaisille sitä ei anneta koska ovat kategorisesti kaikki niin maar lievästi vammaisia etteivät tarvi). Ja erityistoive lähtee siihen suuntaan, että saisitte niitä huilipäiviä! Ne kyllä meinaan auttaa. :)

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...