sunnuntaina, helmikuuta 05, 2012

5.2.2009

Mietin pitkään jotain runoa tai ajatelmaa. Ei irtoa.

Tärkein on sanoa, että tänään juhlitaan kolmevuotiasta pientä miestä - kenen starttia ajatellen ei yksikään syntymäpäivä ole itsestäänselvyys. Alussa mahtui kahden kämmenen alle, nyt pitää pukea 98cm vaatteet niskaan. Aluksi painoi alta puolitoista kiloa - nyt on jo 11,5kg. Alussa mietittiin käveletkö koskaan ja nyt jo juokset. Pohdittiin, mitä sulla on sanottavaa ja onko sanoja - nyt puhua pälätät tavuilla ja viitot kuin konkari. Alussa mietin, miten me ikinä pärjätään ja paremmin ei oltais voitu pärjätä. Hetki, päivä, kuukausi ja vuosi kerrallaan. Pieni, isomies.

Parin viikon ikäisenä, vielä teho-osastolla

Isosti onnea maailman rakkaimmalle esikoispojalle. Kolme vuotta on aika hieno etappi.

Rakas, tärkein ja ihanin. Esikoinen.


7 kommenttia:

 1. Elämä on ihmeellistä, ikinä ei voi tietää mitä se tuo mukanaan! Toivottavasti teille paljon iloisia hetkiä ja toivoa, tulevaisuus on täynnä toivoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Vuodet vierii ja uusia asioita tulee eteen, mutta tänään sitä on nöyrän kiitollisena tuosta kolmevuotiaasta pikkumiehestä. Että nyt on kaikki hyvin!

   Poista
 2. byääh. mua alko itkettään :*) näin viimeyönä unta missä oltiin töissä, ja jätit taaviaisen mulle kenguruhoitoon palaverin ajaksi. se oli maailman pienin rääpäle, niin linnunluinen, untuvainen ja lämmin... <3 huoh....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana :D Ollanks me vähän toistemme ajatuksissa, häh? Tästä ei montaa yötä ollu kun oltiin samoissa bileissä!

   snyh. täällä vetistellään kans!

   Poista
 3. Yhyy! Me käydään näköjään vuorotellen toistemme blogeissa vetistelemässä, nyyh! Kaiken olennaisen kiteyttävä, liikuttava teksti. Kolme vuotta on komea etappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulvomisorkesteri. Edelleen, uranvaihto karjalaiseksi itkijäeukoksi on harkinnassa!
   Nyyhkykuoro pitää lippua yllä!

   Poista
 4. Voi, valtavasti onnea Taaviaiselle! Ja mahtavaa, että puhalsi itse kynttilänsä (kuten tuolta ylempää luin!), meillä ei suostuttu edes yrittämään :D

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...