perjantaina, tammikuuta 27, 2012

Ruusuja Kelan tädille?

Vai lasketaanko pelkkä kiitoskortti jo korruptioksi?

Aivansama. Tämä täti latas meille melkein kolmen vuoden päätöksen korotetusta vammaistuesta. Puheterapiat näiollen toteutuu ja hei - minä - paperiänkyröistä pahin säästyn KOLMEKSI VUODEKSI paperisodalta!

Johan laitoin eilen illalla itkupotkuraivareiden kanssa matkaan omaishoidontuen anomukset sossua kohden sekä lääkärinlausunnot kuntoutussuunnitelmineen kohti kelaa, kun puhetarepia alkaa ensi kuussa. Mä en voi sietää tota paperisotaa, mun mielestä se tuntuu siltä että tällä systeemillä kyykytetään vanhemmat märehtimään kaikkea. Samanmoisia dokumentteja kertatoisensa jälestä suuntaan jos toiseen, tulisivat sossut tänne kotio ne lottokuponkinsa täyttämään.

Mutta nyt on aika juhlan. Korotettu tuki kolmeksi vuodeksi mikä tarkoittaa että terapiat jatkuu (ilman tukea ei tipu terapioita nääs!) - ja homma rulla.

Perjantaipäivän bailut!


Moon niin iloinen!

15 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Onneksi olkoon! Meillä oli parin vuoden putki korkeimmassa vammaistuessa, säästyttiin yhdellä arvontakierroksella paperirumbalta. :D Nyt on taasen edessä parin kuukauden sisällä. Kyllä oli teillä viisas kelan täti! Hyvin päätetty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos!
   määoon niin tyytyväinen nottaettä! jei!

   Poista
 2. Hieno juttu! Toivottavasti saatte terapiatkin pidemmäksi aikaa. Meillä ne on aina pätkäisty vuoden päästä ja taas haetaan uudestaan, vaikka vammaistuki ois kunnossa ja suositukset pidemmästä terapiasta kuntoutussuunnitelmassa. Pitäähän sitä jotain paperin pyöritystä olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkii!
   Toivotaan joo että tulis pidemmäks - mutta toisaalta, hakemus oli helppo plagioida suoraan puten lausunnosta, joten siitä einiin isoa vaivaa. Jotain paperiahan sitä tosissaan pitää aina veivata!

   Poista
 3. Ai teillekin osui voitto Kelan arvonnoissa. Meillekin sellainen kolahti tänään, tytär saa koko opiskelunsa ajaksi nuoren kuntoutusrahaa!! Eikä paparisotaa voi sanoa edes kovin pahaksi. Käsittelyn pituudesta (tasan 2kk) voisin antaa vähän miinusta mutta taidan unohtaa kun päätös oli positiivinen. Taas putosi yksi kivi äidin sydämeltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelan kenorivin suositut :D Onnittelut teille isosti! tuo kuntoutusraha on upea juttu, meillä kummilikkakin sai sen suhtiisisti - käsittelyn pituus on aina vakiosti pitkä. Meillä kans meni sen parikk että tuo kuponki saatiin!

   Poista
 4. Love love love love love! Mahtiuutinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niionkii! hakemusänkyrä on onnellinen seuraavat 2v11kk :)

   Poista
 5. Hip hurraa!! Kolmen vuoden vapaiutus on kyllä poikaa noista "hauku lapsesi lyttyyn" -papereista.

  VastaaPoista
 6. Jee! :) Mäkin oon syksystä eteenpäin ollu kans kelan kaveri... :)

  VastaaPoista
 7. ihana vaalipropaganda! :))

  Ja ihana kelan päätös <3

  VastaaPoista
 8. Oi, ompas Kelalta hyviä uutisia! Onnittelut niistä.
  Myös itse vihaan paperisodankäyntiä, varsinkin tämän kyseisen laitoksen kanssa.
  Mutta hyvä että kerrankin näin :)

  VastaaPoista
 9. Kerrankin tällaisia uutisia. Onnea! Nimim. Kelanvihaaja

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...