keskiviikkona, joulukuuta 14, 2011

Hiljasta on!

Huh hujaa mitä menoa - kiirettä pitää ja asiaa on vähän, sekin vähän on yksitoikkoista; väsyttää, vauva valvottaa ja ois kiva saada omaa aikaa tovi, kun Pulla kieltäytyy syömästä pullosta. (pienet on meidän murheet, oli kaikki on oikeesti ihan ok.)

Huvittavinta on kakaran hysteerinen kasvu. Skidi painoi nyt kotipunnituksella reippaat 7,5kg - eli massaa on. 74cm velourverkkarit on jo snadilla päällä, koska ne on riittävän pität eikä purista. 15.12.2009 oli Taavianen 10kk iässä saman kokoinen painoltaan - tuolloin mittaa oli 68cm. Että veljekset on hieman eri puusta veistetty. Saas kattoa millanen hujoppi Pullasta isona tulee, liekö nappas jostain pituusgeenin perimäänsä?

Joten, näiden kiireiden keskellä on vain todettava, että rauhallista Joulua ystävät. Asiaa ois purettavaksi, mutta silmät ristissä ei homma luonnistu.

Taavianen; "A-HAA, vien sun hattus" Pulla; "Huooooh, Prkl..."


ps. sain vammaistukihakemuksen kahden kuukauden kitkuttelun jälestä tehtyä ja toimitettua kelalle. Nyt pidetään peukkuja että homma menee taas läpi. Tällä kertaa en liittänyt mukaan mitään novellia, vaan pärjättiin ihan peruspaperein. Joten saa katsoa, saako aloittaa uuden rumban alkuvuodesta.


2 kommenttia:

  1. Kovin erikokosia on meijänki pojat.. isoveli oli syntyessään alle 3kg ja pikkuveli yli sen reilusti ;) Pikkuveli kuukauden iässä sen kokonen ku isoveli reilun 3kk iässä.. Et näköjään sitä voi samoista vanhemmista tulla täysin erilaisia lapsia :)

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...