sunnuntaina, marraskuuta 27, 2011

Herkut vs. Vibet

Ohhohupsista!

meille kotiutui tutun kautta Phil&Tedsien Vibet. ( Joten, jos jollain on kiinnostusta - Herqules Twin Raptor Spinit etsii uutta kotia! - ei etsi enään, uusi koti löytyi!)Taaviainen lähtikin niin reippaasti kävelemään, että nuo "kerrostalovaunut" palvelevatkin meidän tarpeita paremmin! Ja miten YLEPEÄSTI Taaviainen ihailee tuolta ylätarakalta maailmaa - saa olla korkealla katselemassa muiden menoa. Aika päheet vehkeet!

4 kommenttia:

 1. Mie ihan kadena aina kattelen noita tollasia kerroskärryjä ja työntelen ite Brion tuplia, jokka on raskaat kuin mikkä (meillä lapset nukkuu päiväunet parhaiten kärryissä ulkona niin aika usein tulee työnneltyä). Jos ois hiukan isommat tulot niin hankkisin heti tollaset, mut ny täytyy tyytyä noihin, jokka saatiin ilmaseks...

  VastaaPoista
 2. Meillä on käyny munkki. Me saatiin nää kerrostalokärryt tosissaan käytettynä ostaa kaverinkaverilta, joten ihan ei tarttennu köyhtyä koko rahan edestä. Edelliset tuplat eli Herkut meni muuten samantein, eli vikkelään osaa tutut vahdata kun tulee seuraavat kiertoon :)

  Nää tuntuu YLLÄTTÄVÄN jykeviltä ja vankoilta, sekä muunneltavuudesta isot pojot! Tuon kuomun korkeutta saa säädellä ja tuo etupenkin korkeuskin on kahdelle eri tasolle!!! Mielettömän päheet vehkeet. Oiken ootan että pääsen hakeen skidin tarhasta näillä :)

  VastaaPoista
 3. Mää oon niin kade. Väri alkaa olemaan jo aikas tummanvihree. Vitsi, ei ollu mitään noin hienoo sillon joskus. Tuntuu, että kaikki vermeet on nykyisin niin paljon tuotekehittyneempiä ja väreiltään kauniimpia kuin silloin joskus. Ihan vaatteista alkaen. Sniff....mua mitään kadeitkuta.

  VastaaPoista
 4. Meillä on nuo samat kärryt ja oon kovasti tykännyt. Ostettiin kun pikkunelonen syntyi ja kolmonen oli kaksivuotias. Hienosti pelittää vieläkin vuoden käytön jälkeen. Ei mitään huomauttamista!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...