lauantaina, lokakuuta 29, 2011

Nonstop

Yhä edelleen räkä rullaa. Pulla on paremmassa kondiksessa, Taaviainen alkaa vaikuttaa kans lähes terveeltä ja vanhempien vointi senkun rytisee surkeammaksi. Tänään tein itkupotkuraivarit ja räkä poskella mourusin että mun on saatava nukkua tai tapahtuu pilttipurkki-incidenttejä.Mutta positiivista on meidän Pullan vauhti! Toinen on ihan mahdoton makkarakoipi ja tyypin ollessa hereillä, on lähes mahdotonta saada tarkka kuvaa tuosta pyörylästä. Hirveen rivakka potkutteluhuitelomeno. Kunnes tulee ihan pakko päästä mammanmaitobaarille. Tissiriippa, hinkkimonni - utareriippuvainen. Usein unikaan ei tule ellei pääse ravintolähteelle lataamaan läheisyyttä - vaikka nälkäkään ei ois.

ps. Pulla on kotipunnauksella sellaset kevyet 5kg. Ikää n. 7 viikkoa. Että hyvin putoo ruoka! (äitin paino taas ei enää putoa koska syön keskikokoisen ravihevosen edestä. Ja suklaatia. Ja kaikkea)


ps. tämä sai minut tänään nauramaan tenat märiksi
Vihreä kapinallinen

2 kommenttia:

  1. P.S. Kuvaajan vinkki: valotusaika kohdilleen, niin saat liikkeen pysäytettyä.

    Mutta näihin kuviin sopii tuo liikkeen näkyminen!

    VastaaPoista
  2. heh, asiaa auttaisi oikea kamera; meidän pokkari on muuton takia kadonnut jonnekkin ja kaikki kuvat toteutetaan surkealla kännykameralla :D

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...