perjantaina, elokuuta 12, 2011

Rohkeasti.

Tuskailin pitkään, että meillä ei ole Pullalle riittävän pientä pukua. Kunnes hiffasin, ettei me sellasta välttämättä tarvita. 50cm kokoisia kevyttoppia tai fleecepukuja ei tahdo löytyä - 56cm kokoisia meillä on jo entaaltaan.
Tyydyin ajatukseen että hommataan kaukalopussi. Löysinkin sitten käytettynä palstan kautta Wallaboo-kaukalopussin. Vihreänä. Ihana. Ja rohkaistuin ja hommasin sen. Näin tuli tuunattua samalla ruskea Brion kaukalo vihreäksi seuraavaa tulokasta varten!

Nyt on Pullan kaukalo valmis, odottelee tulokasta. Saa odotella vielä toivottavasti ainakin kuukauden päivät.Taaviainen sai käytettynä Reiman välikausi-rymyhaalarin päiväkotiin. Värinä lime-vaalenasininen - snadisti aneeminen, mutta pätee ihan varmasti päiväkodin pihalla!. Nyt nimittäin alkaa olla vaatteet kovilla, kun tuo touhutaaviainen pistää vauhtia! Varmasti on polvet ja peppupuoli ihan röntällä kauden loppuun mennessä! Söpöstelyvaatteet sitten säästetään kyläreisuille ja kaupungille.

1 kommentti:

  1. Toi kaukalopussion ihan paras keksintö ever. Itse hokasin hommata sen vasta kakkoselle ja kirosin mielesäni että miksi en tajunnut ostaa ykköselle aikanaan. p.s.Mulla oli fleece-pussi ja se on sitten tosi tosi lämmin!

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...