maanantaina, heinäkuuta 11, 2011

Nauti nyt säästä!

Mä olen nyt ominut mitä parhaimman valittajan ja marisian roolin. Toivon, ettei se tartu lopullisesti pirtaan, mutta tämän kerran;

Voihelvetinperkeleenhelvetti tätä hellettä!
Mä oon hikipäissäni, itkusilmässä, unettomana kusiruiskuna pitkin yötä. Iltaa kohden olo muuttuu todella tuskaisaksi. Lonkat, alavatsa ja lihakset yleensäkin särkee. Massu on pinkeä ja supistaa.

Siinä sitten maataan sulokkaana kuin rantautunut manaatti olohuoneen nojatuolissa. Märkä harso käärittynä alastoman, turvonneen ruhon päälle. Että on niin kaunista ja ihanaa, kun nainen on raskaana. argh!

Olen äärettömänloputotmankiitollinen jokaisesta päivästä, jonka Pulla vatsanahkan alla hyvinvoivana viettää. Mutta se ei estä minua kiroomasta tätä hikimenoa alimpaan helvettiin - ainoa vika että siellä alimmassa helvetissä on varmaankin viileämpi kuin meillä kotona. Prkl.

On ihmisiä jotka pärjää vaikka kolmosten odotusaikana kovilla helteillä. Totuus on, että minä en kuulu heihin. Normaalinakin kesänä  haikailen raikkaanviileää syksyä - puhumattakaan tästä ekstralämpöpanoksesta massunahkan alla. Laps parka on varmasti syntyessään punainen kuin hummeri, kun kiehuu tuolla liemessään. Raukka. 

Viimeksi odotin talvella ja Se Oli Ihanaa! Sain varastaa miehen villapaidat ja toppatakit, eikä ollut ongelmaa vaatetuksesta.

Nyt kesällä tulee raja vastaan, mihin asti sitä voi riisua. Oikeasti. Tai toisaalta - voisihan putkassa olo olla viileämpää.... VIUH!

Jätettäköön marmatus tähän.

Huomenna eka poliseuranta ja tätä vitutusta lisää tietenkin se huoli ja pelko, että mitä uutisia sieltä mahtaa tulla. Onhan siellä ilmastointi?

1 kommentti:

 1. Ei ole tuota asukasta kropassa, mutta perskules tää hikitys. Meikäläisellä on puolestansa helle- sekä vaihdevuosihikitys. Että tasan ei käy onnenlahjat oli ikä mikä hyvänsä.
  Suihkun alla vois seistä ja tulla rusinaksi,vaan heti sen jälkeen on ihan yhtä hiki. viuhahhahtaa ei tällä ropalla kestä kantti ja oon muutonki häveliäs luanne.
  Kaikesta tästä hikityksien ja helteen kestämisestä ulle jää tyhjät kädet. Aatteles minkä palkkion saat tuosta kaikesta. Ja kyl se tästä pikkuhiljaa viilenee. Hetken päästä parikymmentä astetta tuntuu ihanan viileeltä.
  Mun isoäidillä oli pettämätön konsti kestää saunassa kuumaa. Jalat upotettiin kylmään veteen ja avot sitä olis ollu minkälaisessa löylyssä vaan. Toimiskohan muuallakin?? Töissä vähän hankalaa kieltämättä.
  Tsemppiä ja kyllä se loppukin hyvin menee. Kohta Pulla Pelonkesyttäjä katsoo sinua silmiin ilmeellä "älä mutsi hilee, se oli vaan märkä pieru!". Eikä siihenkään kulu paljoa aikaa, kun jo Taaviaisen kanssa on sitten leikit menossa ja riekutaan kovalla menolla. Aika on niin hupaa tavaraa silloin kun se saisi kestää pitempäänkin.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...