torstaina, heinäkuuta 14, 2011

Hankintoja ja hysteriaa!

Nyt on sitten rohkaistu mieli. Pulla Pelonkesyttäjä sai tänään kantokopan itselleen rattaisiinsa. Taavianen taasen sai sitten seisomalaudan - olkootkin positiivista ajattelua, mutta jos sillä ees tarhamatkat kulkisi sitten syksyllä... Ajateltiin ottaa se lauta huomenna heti ekan kerran kokeiluun ja treeniin!

Täytyy vaan todeta että ei helvata sitä, joka sen Brion seisomalaudan ohjeet oli kirjoittanut!!! Tai siis -piirtänyt. Kirjallista tekstiä ei siitä pakkauksesta löytynyt, muutakuin pakolliset "älä jätä lasta yksin jne" vastuuvapauslausekkeet. Tappelin pitkän tovin laudan kokoamisen kanssa kunnes sellainen primitiivinen "voihevonperkeleenvatut" -fiilis löi läpi. Kävelin ympyrää olohuoneessa itkua vääntäen ja kiroillen kuin merimies. Lapsi kattoi vierestä silmät teelautasena ja isäntä tulee hokien "ei hätä ole tämännäköinen" - että ahdisti!

Sielultani en nimittäin ole moisissa tilanteissa juuri kärpästä kärsivällisempi; joko se onnistuu heti tai sitten koko shaisse lentää ikkunasta. Sillä samalla raivolla sitten sain sen laudan loppupeleissä paiskottua itse kasaan. Ai että mä en tykkää tollasista blonditesteistä!!!

Viimeisiä kesälomapäiviä viedään. Samalla iskee hurja fiilis siitä, että töitä ei enään ole jälellä kuin vajaat kuukauden päivät- jos sitäkään. Meinaan, saas katsoa miten vointi työskentelyn nyt sallii. Jos mä oon jo kuin seinään läiskästy kärpänen tässä vaiheessa ja LOMALLA ollessani, mitä raatoa mä oon töihin palatessa? Annan aikaa sille, että nyt asiat toteutuu hitaammin ja älykin tökkii. Sille vaan ei voi mitään.

Muuten tässä mennä köpötellään päivä kerrallaan etiäpäin. Toiset päivät on parempia, toiset vaikeempia. Välillä korvienvälin ja välillä fysiikan puolesta. Mutta hetki kerrallaan se on mentävä.

Kovasti oottelen että tulis kelasta tietoa mammapäivärahoista ja itseasiassa sen mammiksen virallisesta alkamisesta!!! Täytyy varmaan rimpautella palkkikseen että onhan ne paprut lähteneet etiäpäin.

3 kommenttia:

  1. sää taidat tosiaan olla temperamenttistä luonnetta :D

    VastaaPoista
  2. Poikkeama; jesh - kyllä! Moon ko Etna yhdistettynä Vesuviukseen - eli nopeasti possahtaa ja näyttävästi! Onneksi vuodet vähän tasoittaa, mutta hormonihirviönä kaikki ajaa sen tasoituksen yli. Ja hei - tää on sukuvika!

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...