perjantaina, heinäkuuta 01, 2011

Apuva!

Kerroin eilen, että mies pääsi töihin koska löydettiin puhdas vaateparsi hälle. Vyö jäi puuttumaan, mutta nostelkoot housuja.

Mulla taasen - noh, mulla ei ollut mitään. Samoissa vaatteissa kolmatta päivää ja ahdistus oli megatasoa. Aamulla mittari ylittyi kun kaipaus puhtaita alusvaatteita kohden kävi ylitsepääsemättömäksi. Niistä paskasista vaatteista vähitenpaskaset niskaan ja prismaan.

Miten onnellinen voikin olla kolmesta parista puhtaita sukkia, kalsareita ja yhdestä puhtaasta vaateparresta! Olo on kuin uudestisyntyneellä! Samalla hoidin äitiyden kynnyskysymyksen eli ruoanlaiton Atrian Äiteiden ohjeilla; on kalapataa, lasangnea ja jotain pastamössöä. Kolme haarukkaa, neljä lusikkaa ja mikro löytyy. Sekä läjä kertislautasia. Tästä se lähtee.
Minin ihastelee telkkarista tallennettuja lastenohjelmia. Onneksi sain telkun kiinni eilen, saa itse hetken hengähtää tässä nojatuolilla. Nyt on vuorossa dokumentti suolla asuvista elukoista.

Päivä vain ja hetki kerrallansa tätä kaaosta.

1 kommentti:

  1. Puhtaat vaatteet on kyllä ihana asia - ja suihku :D Ja niitä osaa arvostaa vasta, kun on pitkään ilman. (Kuten intin aikana.)

    Ps. Olen taas hiukkasen saanut blogiini lisää tekstiä.

    Pps. Plussaa odotellaan edelleen...

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...