tiistaina, kesäkuuta 28, 2011

Tarkempaa kuulumista!

Vetästääs tarkempaa neuvolapäivitystä nyt paremmalla ajalla.

Eli tärkein kaikesta, kuulostaa siltä että kaikki on hyvin. Se on pelottavaa. Pelottavan turvallisen levollista. Kuten pääkin - korvienvälissä on jokin seesteinen tila, joka viimein ymmärtää että menee miten menee kun menee.

Iso helpotus oli se, että paikat on kiinni ja jämäkät- pelkäsin todella että remontti ja muutto ois saanut aikaan jo muutoksia. Neuvolalääkärinä mulla on ihana, ihana nainen tällä kertaa. Supisuomalainen vanhempi täti jolla on hyvä huumori ja lämmin ote. Sitä mä tarvíin.


Speksit tarkemmin oli;
painon nousua ei ollenkaan - (tasan samassa kuin viimeksi)
RR 119/77 (miten se saa musta aina näin hyviä arvoja, muuten mittaan niitä 100/60 paineita!!!)
hemppa ryntää koko ajan likemmäksi kriittistä 100 (pitäiskös petrata sen rautalääkkeen kanssa...)
kohdunpohja 25 nvlantädin mukaan, 24 lääkärin mukaan.
Vauva on jo raivotarjonnassa (kerkee pyöriä ympäri vielä monesti!)
sykkeet tällä kertaa 140
liikkeet + +
protskut ja sokerit negaa

Kaikenkaikkeaan kuulostaa todella hyvälle. Olo on muhkea ja tutut sanoo, että pötsi kasvaa koko ajan kun ei vähään aikaan näe. Sekin tuntuu turvalliselle!

Muutto ja remppa etenee mukavasti. Tasaisen tiuhaa tahtia, suurimmat huolet on jo ohi. Lattiasta puuttuu enään eteinen, muut huoneet on tehty. Listat nyt tottakai uupuu - mutta  eikös me sovittu, että se ikäänko kuuluu asiaan? Keittiö on jo melkein kokonaan kasassa. Hyllyjä täytyy vielä vähän tiirailla, osa on kiinni todella huonosti...

Perjantaina kuulumiset sitten uudesta kodista! HUI!

4 kommenttia:

 1. Toi remontti on aika rassaavaa, meillä se tehtiin melkein muuton kanssa samanaikaisesti, ja siis muutettiin tasan kuukausi sitten ja tänään haettiin ne lattialistat, mutta ennen niiden asennusta kolme rullaa tapettia ja pikku maalausoperaatio ja nyt me lomaillaan, eli tärkeysjärjestys! Kyllähän tässä ehtii! Eilen saumasin kaakelit. Mutta painoa on mennyt kahden kuukauden aikna 4 kg, että se oikeesti ottaa omansa, joten sun kannattaa ottaa tietoisesti rauhallisesti. Muistaen pullaa ja taaviaistakin... tosin tiedän että teetkin niin.

  VastaaPoista
 2. Piipa - mun PITÄISI ottaa rauhallisemmin... jotenkin lasken ny sen varaan, että kolme päivää enään tätä ekstremeä ja sitten voi ekan kerran potkasta koivet suoraksi. Sitä oottaessa...
  Onneksi tämä oikeuttaa sentäs syömään runsaasti, vaikka toi remonttimättö alkaaakin jo ahdistamaan...

  VastaaPoista
 3. Sehän on kirjoittamaton sääntö, että rempasta jää joku kohta kesken ja se on sitä vielä vuodenkin päästä :) Joten No Worries rempan suhteen! Näin tuntuu olevan yhdellä jos toisella, jotka ovat isomman rempan tehneet.

  Nimimerkillä makkarin oven listat puuttuu ja on puuttunut viimeiset kolme vuotta, kun ei ehditty valmiiksi ennen muuttoa......

  VastaaPoista
 4. Korjaisin, et on kesken vielä sen kolemnkin vuoden päästä ;D Oma silmä kummasti tottuu noihin epäkohtiin...

  Tsemppiä!!!

  -puuhis-

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...