tiistaina, kesäkuuta 14, 2011

Istuskellen...

Illalla tuli lämmin ja hyvä mieli. Istuin sohvalla Taaviainen sylissäni. Taaviainen söi kaikessa rauhassa itsekseen  velliä, katseltiin samalla jotain turhaa ohjelmaa telkkarista. Jotenkin oli sellainen hyvä hetki. Massussa oli rauhallista ja muutenkin oli sellainen olo, ettei nyt ole kiire mihinkinään.

Kiirettä kun riittää. Mies on nyt illat raksalla, jotta saadaan koti tässä parissa viikossa valmiiksi. Olen päättänyt, etten stressa tilanteesta, koska tuntuu että perhe meidän ympärillämme stressaa senkinkin edestä. Harvase päivä kuulen, että joku on huolissaan minusta - toinen remontista ja mitä milloinkin. Totesin, että ihan täysin voidaan itse pitää huoli tästä, jos ei ehditä ajoissa - niin sitten ei ehditä! Pahimmillaan nimittäin on vain kyse siitä, että jää koriste/jalkalistoja laittamatta - eli ei sen hurjempaa.

Vatsassa mekkala on välillä aikamoista. Välillä on oikeasti ollut jo ihan oikea huoli siitä, että millä hiivatilla massu pysyy kasassa loppuun asti. Kuulemma meuhkaajalta loppuu tila tässä pikkuhiljaan, joten sitten odotellaan vaan sitä punkeamista. Iltaisin välillä oikein kiireisen ja stressaavan päivän päätteksi on ollut tarjolla todella muikean muhevia harjoitussuppareita. Kipeitä ne eivät ole olleet, mutta hyvältä ne ei ainakaan ole tuntuneet. Jopa psyykkinen stressikin tuntuu pahentavan massun supisteluherkkyttä. Eli nyt ihan oikeasti pitäisi päästä irti kaikesta turhasta stressauksesta!

Joten nyt sitä yritetään ottaa iisisti. Parhaansa mukaan. Kesäloman ekalla viikolla (eli muutaman viikon päästä) onkin sitten lääkärin tapaaminen ja saa kuulla, onko jotain ukaasia vointiin. Viimeksihän sain porttikiellon rautakangen kanssa työskentelyyn.

ps. kierrätyksen henkeen, meiltä saa käydä hakemassa seuraavat tavarat.Näitä punaisia on kaksi - eli yöpöydät. Lisäksi vielä kaksi laatikostoa, joiden koko on 2x leveydeltään nämä. Eli 4 laatikoston sarja! Itse maalattu silloin joskus, puuta -eikä mitään lastulevyä!

2 kommenttia:

 1. Nuo hetket ovat niin parhaita!

  Ihan totta, jos pahin on se, että jalkalistat jäävät vaiheeseen (meillä tehtiin remppaa reilu vuosi sitten ja jalkalistat vieläkin laittamatta :D), niin sen kyllä kestää.

  Tsempityksiä ja koeta nauttia pulleasta olotilasta!

  VastaaPoista
 2. Hei,
  listat laitetaan sitten, kun asunto menee edelleen vaihtoon. Yläkerran portaista maalataan vain joka toinen (se on maalausvaiheessa helpompaa) joka toinen maalataan sitten edellä olevaan viitaten.Tuttavapiirissäni ei liene yhtään taloa tai asuntoa, joka olisi 'valmis'. - Ei ole itselläkään. Se ei todellakaan saa olla stressin aihe!! Kaikkea hyvää vaan teille!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...