tiistaina, toukokuuta 17, 2011

Pullaa, Herkkua ja Banaania!

Tultiin lääkäristä maanantaina - ja että sitä tunti ihtensä tyhmäksi. Lääkäri oli täysin vakuuttunut, ettei kyse millään mitalla voinut olla vesirokosta. Joten, perkele, sanon minä. Diagnoosiksi kolmen sekunnin pyörittelyllä tuli Infectio respiratoria superior acuta. Notta perkele, taas; jätkällä ei ollut MITÄÄN hengitystie-infektioon viittavaa! Huh heijaa. Joku virus se kuulemma oli, mikä täpliä aiheutti. Prkl.

Pullan asioista saatiin puhelua alkuviikosta, meidän vasta-ainetutkimusten tuloksia oli neuvolan täti-ja lekuri jahdanneet kissojen ja koirien kanssa. Notta viimein ne löytyi - sieltä mammapolilta, jossa perjantaina olin. Jossa kysyin niitä tuloksia. Jossa ihmettelin, miksi vastausta ei ollut tullut. Noh, eniveis, vastaus oli veripalvelusta tullut eikä niitä markkereita verestä löytynyt. Nyt tutkimustulokset ovat menneet sinne erikoislääkäritiimiin jossa arpovat, kuinka usein niitä kokeita tästä eteenpäin otetaan. Kun tilanne siis on, että yhtäkkisesti ne voivat lähteä nousuun. Mutta ei siitä enempää, yritän ajatella niin positiivisesti, ettei moisia edes ilmiinny. Kesäkuussa on sitten seuraava lääkäriaika polin tiimille, jolloin saap kuulla lisää.

Pulla on lähiaikoina saanut lisää puhtia. Nyt liikkeet tuntuu tasaisesti päivittäin, kun istuu alas ja rauhoittuu. Välillä myllerrys aiheuttaa äiteessä ihan naurunpuuskia, kun toinen vaihtaa sijaintia vikkelästi. Jännityksellä oottelen, koska alkaa tuntumaan massun ulkopuolelle!

Herkkuasiasta sen verran, meille kotiutui tuplarattaat. Herqules Twin Raptor Spin- eli Herkut. Nämä saatiin ostettua käytettynä ja pilkkahintaan, joten lähdetään näillä kokeilemaan josko pärjättäisiin. Tarpeen on vielä kantopussi rattaisiin, joten jos siellä ruudun toisella puolella moinen on ja myynnissä -saapi hihkaista!

Kuvassa yksi kappale erittäin väsähtänyttä pikkupoikaa, joka ratasostosten vuoksi pakotettiin skippaamaan päiväunia tunnilla. Mutta hihkui riemusta vankkureissaan! Isoveikka...

 Aikaista rattaiden kanssa, tässähän juuri ollaan päästy vasta puolenvälin yli. Mutta entinen kokemus osoittaa, että minimissään muutaman kuukauden kuluttua voi olla toukkaa kainalossa - mutta toivottavasti vasta neljän kuukauden päästä. Mutta kaikkeen pitää varautua ja kun on kerran läpikäynyt sen ennenaikaisen pikkukeskostaipaleen, pitää fiksuna varautumista ajoissa.

Ja Banaani - pikkujätkä veti ekan kerran eläissään tuoreen hedelmän välipalaksi! Puolikas banaani ja maitoa, iso poika. Meidän syömishistorian tuntien, miten mahtava fiilis!!! JIIHAAA!!!

3 kommenttia:

 1. Mie etin just kanssa sellaista kantokoppaa rattaisiin. Löysin käytettynä. Huutonetissä oli paljon siellä pääkaupunkiseudulla myynnissä niitä. Sain myös vinkin tällaisesta nettikaupasta Vaunula.fi. Siellä oli aika edullisia.

  VastaaPoista
 2. Meidän nassikka on sairastellut epämääräisiä infectia respiratoria superioita kanssa tässä talven ja nyt jostain viimeisimmästä sillä on noussut ihme näppylöitä kaulaan, selkään ja peppuun. Meillä on vesirokkorokotus, joten sitä se ei varmaan ole. Eikä ne kaikki näpyt kyllä vesirokkorakkuloista menisikään, mutta pepussa olevat kyllä menisi. Mikä ei tietystikään mitenkään tarkoita, etteikö teillä oikeasti sitä vesirokkoa olisi. :))

  Mahtavaa, että Pulla voi pontevasti!

  VastaaPoista
 3. no olipas ihme diagnoosi O.o

  Mutta hyvä ettei niitä merkkereitä ainakaan vielä löytynyt :)) nättiä kevättä!!

  Niin ja hienoa taaviainen!!

  Ps. Täällä pitääkin kiirettä, kun olen töissä ja nyt on pikkuneiti kotona taas älyttömässä kuumessa :( ... mutta mutta, sain äiti-/pelkopolille viimein ajan, ja se on ens viikolla!! o/

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...