perjantaina, huhtikuuta 22, 2011

Puhkipoikki reporankana.

Tämä viikko on monin puolin ollut karsea, oikein mega-isolla K:lla.
Onneksi, siunaantui viikonloppu vapaaksi.

Aion maata, syödä ja nukkua. Painotus sanalle syödä. Ainoa rajoite taitaa olla isäntä, lapsi ja koira - random järjestyksessä. Sokerirasitusta ei vielä ole tehty ja ensi viikolla on neuvola - joten nautin viimeiseen asti. Radia ei ole ollut ja toivottavasti ei tule, mutta pitäähän sitäKIN jännittää!

Itkuisuus on ollut yhä ilmassa.
helkatin hormonit...

Ainiin. Oon kurkkinut tuplarattaita, mutten uskalla ostaa. En ennen sitä rakenneultraa (pari viikkoa vielä) ja uskallankohan sittenkään (en uskalla luottaa) - joten huh. Vinkit otetaan muuten vastaan; vierekkäinistuttavat mielummin kuin ne kerrostalokärrit missä vaavinen on alaosastossa ja isompi päällä. Tai - saahan sitä yritää ylipuhua!

7 kommenttia:

 1. Meiltä irtoaisi Oran tuplarattaat ehkä kesän jälkeen muutamalla sadalla. Itse en myöskään halunnut kerrostalokärryjä, enkä sellaisia vierekkäin istuttavia, missä isompi katsoo eteenpäin, vaan halusin, että matkoilla voidaan yhdessä ihmetellä asioita ja vaihdella kuulumisia. Eli siis Oran tupliin päädyttiin, olivat ainakin silloin markkinoiden kapeimmat noilla kriteereillä. Ja hyvät ovat olleet! Kohta vain alkavat käydä pieniksi meille.

  VastaaPoista
 2. lisäksenä: Eli noissa Oran rattaissa saa siis istuinosan käännettyä ja meillä siis pidetään lasten kasvot työntäjään päin.

  VastaaPoista
 3. Itselläni on perus-bugaboot ja ehdottomasti hankkisin nämä (tulivat vasta markkinoille tää donkey!): http://www.bugaboo.com/234

  Olen ollut hirmu tyytyväinen! Ekaa kertaa taisivat kärryt olla kaupungilla eilen, eli sopii myös lande- ja metsäkäyttöön! :)

  VastaaPoista
 4. Jos kuljet paljon ratikalla/bussilla, niin suosittelen kuitenkin harkitsemaan esim Phil&Teds vaunuja missä lapset on kerroksissa... Nimittäin siskoni Hesassa asuessaan kulki niillä paljon yleisillä kulkuneuvoilla, ja aina löytyi bussista tilaa. Vaan itelläni oli yksikkörattaat ne Brion Singit ja Helsingissä käydessäni en mahtunut edes ovesta vanhan malliseen ratikkaan. :P

  Mutta siis ite tiiät millä liikut. :P

  VastaaPoista
 5. Niin käteviä kuin nuo kerrosrattaat julkisissa ovatkin, niin ihan vaan sivustakatsojana tulee mieleen, että pieni siellä alla saa varmaan paljon katupölyä päälleen..? Joissakin malleissa ovat ainakin todella lähellä maanpintaa ja ihmisten jaloissa.

  VastaaPoista
 6. Mä en kerrostalorattaille lämpeä yhtään: ne toimii varmasti parhaiten perheessä, jossa taapero liikkuu jo hieman itse - meillä taas kukaan ei liiku minnekään. Ainakaan vielä!

  Olen katsellut mountainbugguyjä ja easywalkereita, emman julie twinitkin halvemmasta hintaluokasta näytti renkaitapotkiessa fiksulta.

  Me liikutaan pääasiallisesti metrolla, joten tilaa rattaille sinänsä löytyy - raitiovaunuihin ei erehdytä. Vauva vatkaantuu siellä alatasollaan ihan eeessuntaas, kun se makuuosahan on kankaan varassa!

  VastaaPoista
 7. Hei :)

  Minä suosittelen lämpimästi TFK:n twinner twist duoja. Tosi hyvät kärryt, kevyet lykätä ja menee pieneen tilaan. Toimii hyvin myös maastossa ja hangessa.
  Ainut huonopuoli nuissa rattaissa on pieni "tavaratila" ja hinta.
  Mutta jos kärryjä päivïttäin käytät, niin haukkuvat kyllä hintansa. :)

  Kirsi

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...