maanantaina, huhtikuuta 18, 2011

Mikä muuttuu?

Hiljaisuus on vallinnut kiireen keskellä. Edellisen postauksen kyselylaatikkoon tentattiin, millainen ja mistä on tuleva kotimme?

Helppo vastata. Samasta talosta, samanlainen - olemme nimittäin asuneet omistajalta vuokralla tässä. Omistaja ei suostunut myymään, mutta talon alkuperäisasukkaan muutettua toisaalle saimme tilaisuuden ostaa samalaisen päätykolmion, kuin omamme.

Meinaan siis pian hanuri pystyssä asennella laminaatteja. Teen niin kauan kun kroppa kestää - ja se tuntuu kestävän yllättävän hyvin!

Tässä odotuksessa on muuten erikoista ollut se, että nälkä on. Kun oksukaudesta päästiin, putoaa lähes kaikki. Mieluiten aivan päättöminä määrinä. Nälkä on syömästä päästyä ja vatsa täynnäkin on sellainen olo, että pian pitää saada lisää. Ruokaa kiitos, ja paljon. Jostain syystä kuitenkin houkutus vetää epäterveelliseen roskaruokaan, rasvaa ja lihaa pitää olla. Minä, joka normisti välttelen punaista lihaa - olen vetänyt kahtena viikonloppuna putkeen pihvejä salaatilla!!! Mutta niitä hamppareita tai pizzoja ei lasketa...


Nyt nukkumaan. Kirja kouraan ja pääsiäisnoidilta ylijääneet suklaamunat viereen. Täällä tarvitaan unta, herkkuja ja hengen ravintoa!

5 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta kodista! Teillä kävi tuuri kun muutatte noin lähelle :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin.. käyn usein lukemassa blogiasi mutta oon todella laiska kommentoija.

  VastaaPoista
 3. saitteks jo laminaatit?

  muuten, mä veikkasin pullaa tytöksi, mutta tuo ruokavalio kuulostaa niin tutulta, että mietin tässä äänestysvalintani vaihtamista :D

  mä vetelin pizzaa, marinoituja valkosipuleita ja meetwurstia... hihi.

  VastaaPoista
 4. Mama, ei olla saatu vielä laminaatteja. Skikkaa facelassa suoraan joku vinkki jos osaat sanoa mitä kannattaa :)

  VastaaPoista
 5. Mahdollisimman suuri kovuuden kestävyysluku (esim. 31) ettei oo heti naarmuilla. Ja se vanha totuus; köyhän ei kannata halpaa ostaa, pitää paikkansa. Superhalvat laminaatit ovat sitten just sitä itteensä. Nimimerkillä kokemuksen tosi syvä rintaäni.
  Onnea "helppoon" muuttoon ja muutenkin. Mutta, älä riehu sen remontin kanssa sinä energiapakkauksien äitee. Pullan yksikköä on suojeltava rasituksilta. Kuten tyttöjä aina, sillä tyttöhän hän on ihan ilmiselkeesti :)

  VastaaPoista






Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...