perjantaina, huhtikuuta 08, 2011

Äkkipaniikki!

Herranen aika! Mä oon raskaana! Kuukauden päästä olen jo odotuksen puolivälissä. Ollaankohan me ollenkaan mietitty tätä kokonaisuutta kasaan? Että toinen lapsi, meille? Kaksilapsinen perhe?

Miten ikinä se rakkaus riittää yhtä suuresti toiselle, kuin ensimmäisellekin? Miten syliin mahtuu ja onko tungosta? Entäs se kuuluisa syyllistävä äidin mieli? Mistä kaikesta joudutaan luopumaan, mitä saadaan sijalle?

Voi elämä. Toinen lapsi. Saadaankohan me hänet syliin asti? Saadaankohan me pitää hänet? Onkohan hän ihan tavallinen lapsi? Vai erityisen ihana, samalla tapaa kuin veljensä?

ps. kävin tänään kirppiksellä ja löysin Taaviaiselle ja itselleni kivoja vaatteita. Pengoin montaa pöytää, jossa oli pienten vauvojen vaatteita -mutta skippasin ne. Pienimmässäkään mielessä ei ollut ajatus siitä, että ensi syksynä meillä on perheessä vauva. En jotenkin osannut yhtään ajatella, että niinpä - nämä voisi ostaa vauvalle. Koskakohan tämä iskostuu?


pps. Jos jollain siellä ruudun takana on myydä hyvät sisarusrattaat pk-seudun suunnalta, hihkaskaa!

4 kommenttia:

 1. Voi Piuku! Hyvin samanlaisia aatoksia miullakin ja en ole kyllä oikein osannut mitään ostaa vauvalle (joka voi siis hyvin todennäköisesti syntyä jo huomenna tai muutaman viikon sisään joka tapauksessa).

  Nuo tunteet varmasti kuuluvat tähän, kai se on osa sitä valmistautumista.

  VastaaPoista
 2. Oi, te selviätte kyllä. Kun vauva-kultainen on kotona, kahden lapsen perhe tuntuukin yllättäin ihan luontevalta. Rakkautta riittää kyllä ja syliäkin varmasti.

  Syyllisyys on joka äidin riippakivi, mutta senkin kanssa on opittava kait elämään.

  Onnea, onnea odotukseen ja rutistus päälle! ;)

  VastaaPoista
 3. Riia ja Ylva, kiitoksia. Ehkä tämä on todella vasemman ja oikean korvan välikön valmistautumisprosessia... Aina välillä iskee sellanen kylmäntuskainen hiki, että ei hiivatti - mitä tuli tehtyä :D

  VastaaPoista
 4. heh ^_^ Ihanan jännää aikaa (vaikka toki siihen mahtuu niitä pelkoja, riskejä.. ja juu, olen hiljaa). Kokeilepa ostaa ensi kerralla pullallekin jotain kivaa ;)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...