sunnuntaina, helmikuuta 27, 2011

Röhi Röhi

Tautirintamalla ollaan tasaisesti hyvässä mallissa. Jälkikasvu on lopettanut yhdinjätteenvihreän liman erittämisen ja aivastaa sillon tällön pienet kirkkaat. Isänsä oli lauantaina kurkkukipuinen ja nuutunut - perheen äiti perjantaista asti yskivä ja hyvin "viskibassoinen" tapaus. Yskä on inhottavan kuivaa ja hakkaavaa.


Juon ämpäreittään teetä ja liottelen sinne sekaan ystävän mehiläisten tekemää hunajaa - ihme taikakamaa, auttanut Minin yskään ja näyttävästi rauhoittaa minunkin kurkkuani.

Positiivista on, että näyttävästi tuon nielurisakitariemurisaleikkauksen jäleltä on tarjolla "normaali parantuminen" - räkä on, tulee ja menee. Taudit ei pitkity enään niin hysteerisiksi räkäkirnukausiksi.

Olo on kuin kupillinen haaleaa teetä; ei oikein mihinkään suuntaan liikahda. Viikonlopun ajan on nukuttu, nukuttu ja nukuttu.

Kohti uutta viikkoa, vähemmillä pöhöillä!

3 kommenttia:

  1. Hienoa, että mettiäistovereiden tuottama ihmeaine toimii! Mä odottelen täällä talven ensimmäistä flunssaa - miksei se jo tule? Miehellä oli just mutta mulle ei vaan tule, vaikka tahtoisin sairastaa sen ennen IVF:ää, että pääsisi sen suhteen vaaravyöhykkeeltä pois. Yskäiskää hyvät Vinkeät tänne päin, kiitos!

    VastaaPoista
  2. Ellu, mä voin lähetellä sulle kirjekuoressa jotain ihania nenäliinoja :)

    ne teidän pörrärit on kyllä ihme vesseleitä, kunnon pöpöntappoainetta saaneet tehtyä! ens vuonna pari pönikkä lisää :)

    Tsemppistä sinne ivf-rundille!

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...