keskiviikkona, marraskuuta 03, 2010

Joku muu?

Meillä usein sen siivoamisen hoitaa ''joku muu'' - ainakin keskusteluissa tuntuu käyvän tämä ilmi. Kun kysyy, kenen vuoro oli tiskata, niin vastauksena on usein ettei ainakaan mun. Me ollaan niin surkeita siivoamaan, ettei ole tosikaan. Olen pyytänyt, että unelmien joululahjaksi olisi lahjakortti/sopimus johonkin kotisiivousta toteuttavaan firmaan. Henkilökohtaisesti nimittäin mun mielestä on tärkeämpää pelastaa parisuhde ja arki, kuin villakoirat pölypussiin.

Mutta. Meillepä onkin syntynyt koulutuskelpoinen yksilö! Matematiikassa aikoinaan opetettiin jotain sellaista, että kaksi miinusta muodostaa plussan. Eli, jos kahden onnettoman huushollaajan geenit pässäytetään yhteen, maustetaan vielä ylimääräisellä kromosomilla, saadaan aikaan lapsi joka rakastaa siivoamista!Toistaiseksi ongelma on kyllä siinä, että siivous aiheuttaa enemmän jälkiä, kuin perinteisellä ajattelulla tarkoitetaan. Otetaan tämä nyt vain treenistä, kyllä kahdenkymmenen vuoden päästä tästä voi jo syntyä jotain tulosta! Pentu rakastaa myös imuria, eritoten suuttimella leikkimistä sekä ilmavirran edessä irvistelyä.  Josko sille tosissaan hommais joululahjaksi rikkaimurin?

9 kommenttia:

 1. Meillä on myös imuri maailman ihanin leikkikalu, auta armias jos avaat siivouskaapin ilman että otat myös imurin sieltä.. kauhea huuto ja parku. Parasta on istua imurin päällä silloin kun äiti koittaa imuroida ja käännellä imurin tehoja isommalle ja pienemmälle.. Nyt tämä pieninkin mies on hullaantunut imurista, toistaiseksi rikkaimuria on päässyt käsittelemään. Pojilla on myös oikea leikki-imuri, kirpparilöytö, mut ei se oo niin hyvä, Santtu pistää aina sen päälle hurisemaan itekseen ja jatkaa jotain muuta leikkiä, oon koittanu kyllä kertoa että se ei oo semmoi robotti että imurois itekseen..

  Ei muuta kun oma rikkaimuri Minille!

  VastaaPoista
 2. Hih, mäkin oon bongannut lahjaidean: BR lelujen siivousvälinesetti, jossa on moppi, ämpäri, harja jne. :D

  VastaaPoista
 3. Jos vain talous suinkin kestää, niin suosittelen kyllä tuota kotisiivousta. Se, että viikonloppuna ei tapella siivouksesta, antaa enemmän voimia arkeen kuin mikään lomareissu.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin asuu pikku siivoaja. Imuroidessa Neidille annetaan imurin pikkusuulake ja sillä huiskataan sitten äidin tai isin, useinmiten isin, perässä.

  Meilläkin on joululahja listalla leikki-imuri. Tuo siivoussettikin kuulostaa hyvälle.

  Minäkin haaveilen siivouspalvelusta. Mieheni siivoa kyllä kysymättä ja nyt kotona ollessa se ei ole ongelma, mutta jahka työelämään tästä palataan, niin en haluaisi vapaa-aikaa käyttää siivoojaan. Meille tulee siivoja silloin, jos vain rahatilanne antaa periksi.

  VastaaPoista
 5. Saa tulla meillekin siivoomaan noin söpö siivousmies. Ihan ruoka- ja hellittely- ja lahjontapalkalla. On se muuten metkaa kuinka nää taaperot on tuossa iässä ihan älyttömän kiinnostuneita tuosta siivoomisesta. Ja sitten murkkuiässä koko juttu ei vois vähempää kiinnostaa ja huone on kuin hävityksen kauhistus. Vielä on meikällä hoksaamatta missä kohtaa ja miksi tuo tapahtuu. Huoh ! Nauti ny vielä niin kauan kun tota kestää :)

  VastaaPoista
 6. No jopas on jotakin. Meillä asustaa kans kaks onnetonta siivoojaa, jotka pakon edestä vain siivoavat. Jospa tuosta meidän tytöstä sitten tulisikin kodin kunnossa pitäjä ;)

  VastaaPoista
 7. Meillä kans kaks avutonta siivoojaa. Toivotaan että täälläkin on sit ollu lastentekofunktiona jotain f(x,y)=xy -tyyppistä, niin vois olla tuloksena noita positiivisia siivousalkioita. :D Aika näyttää!

  (Itekin harkitsen kovin sitä, että työelämään siirtymisen jälkeen olis varaa ulkoistaa viikkosiivous jollekulle muulle....)

  VastaaPoista
 8. "Matematiikassa aikoinaan opetettiin jotain sellaista, että kaksi miinusta muodostaa plussan." - Toivossa on hyvä elää ja tällä tarkoitan omaa perhettäni ;) Päiväkodissa kyllä näin omin silmin, kuinka reippaasti oma poitsu osaa siivota.

  VastaaPoista
 9. Meillä kans kaksi onnetonta siivojaa, saa nähä mitä meijän pallerosta kasvaa. :D Mutta aivan ihanasti kirjoitat! Ja todellakin parisuhde on tärkeämpi kuin siisti koti.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...