torstaina, lokakuuta 21, 2010

Päivän kootut!


Tämän päivän taitosaldoksi lukeutuu se, että Jätkä vetäs 8kk tarkoitetun knöölisen jauhelihapastan, kokonaisen purkin. Ei kökinyt tai köhinyt kertaakaan, pureskeli selkeästi ja nielaisi. Tämäkin on ihan mieletön edistys! Jotta ei tahti laantuisi, joi myös ensimmäisiä kertoja itse nokkamukista.  Ruokailun aikana oli lusikka ja lautanen naaman edessä, eikä niitä heitelty nonstoppina lattialle vaan naputettiin lusikalla lautasta. Niin ja syötettiin äitiä! 

Meidän arjessa ne pikkuiset asiat ovat juhlaa! Nämä edistykset vaatisivat jo täytekakkua!

11 kommenttia:

 1. Ai, että on niiin huippua lukea Minin edistyksistä!!! <3
  Pakko hehkuttaa, että meillä alettiin tänään kävelemään tuetta! "Kökköjen" syönti ei onnistu vielä yhtä hienosti kuin teillä, mutta suunta on parempi. :)

  VastaaPoista
 2. No kyllä, kakkua tämä edistysaskel vaatii! :D Hienoa!!

  VastaaPoista
 3. Wau! Teilläpä moni asia edistyy samaan aikaan!

  Olisiko se syöminen ollut ihan vain niistä kitarisoista kiinni?

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos ja kiitos!

  Riitalle vielä; niitä risoja ei ole vielä poistettu, leikkausaikaa ootellaan. Ja lääkäri vähän povaili että voivat olla se syy kökimiseen!

  VastaaPoista
 5. No jopas... oikeastaan vielä parempi juttu!

  Meidän esikoisella on vähän tavallista isommat risat, muttei niin isot, että leikkaukselle olisi ollut tarvetta. En tiedä, johtuuko tuosta vain jostain muusta, että hänellä jäivät pienenä ruokapalat helpommin kurkkuun poikittain kuin kuopuksella.

  Nämä ovat kyllä ihania Vaiheita, kun pitkään odotettuja taitoja opitaan!

  VastaaPoista
 6. Iso kakku ja paljon jotain hyvää siihen. Kyllä noista jutuista sen jo ansaitsee ihan koko perhe.
  Jeei Mini, vaikka et oo enää mikään Mini vaan ihan kunnon Taapero.

  VastaaPoista
 7. Teillähän on aihetta juhlaan joka päivä! :) Reipas ihana poika!

  VastaaPoista
 8. Ihania uutisia monta. Kiva lukea.

  VastaaPoista
 9. Hienoa!! Meillä ei ole neljästä lapsesta kukaan (tai nuorin ei ole edes vielä aloittanut soseita) syönyt noita 8kk soseita. Tämä meidän erityinen niitä puheterapeutin vastaanotolla maisteli mutta ihan oikeasti oli tukehtua ja lisaisuus & rohina lisääntyi niin äiti päätti olla kiusaamatta niin kauan kun aiheuttivat tuollaisia reaktioita. Meillä ei risoissa ole mitään hämminkiä ollut mutta röörit kai muuten niin ahtaat (piilokitalakihalkiota itse epäilin kun oireet oli samankaltaiset syönnissä kaverin lapsen kanssa mutta kahdella osastolla tutkimuksissa ei löydetty) että vei tosi kauan aikaa ennenkuin klönttisemmät ruuat upposi. Sileitäkin soseita alettiin syödä 8kk ikäisenä ja karkeammat tuli joskus 1v jälkeen.
  Ja täytekakkua vaan pöytään! :) meilläkin sille aihetta kävelemään lähdön kunniaksi! (2v 2½kk) toki vielä kiireessä kontataan.

  VastaaPoista
 10. muoks. limaisuus :) ei lisasuus,,,

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...