sunnuntaina, elokuuta 01, 2010

Vihreitä ötököitä!


Kuva osoitteesta niiloilo.fi


Mun oli vaan IHAN pakko saada natiaiselle Kimperin uusi Ötökkä pipo. Kun postikusti polki luukusta noita Pikkuprinsessan myssyjä, oli joukossa mukana tälläinen pipo oranssin ötököin. Ihan mielettömän makea kuosi! Nyt on sitten pikkumiehelle tilattu Viherä Ötökkä-Pipo. By Kimperi (mä oon aina vähän periaatteesta vastustanut Kimperin pipoja, kun kaava on niin yksinkertainen ja olen samanmoisia tehnyt itsekin - mutta noi niiden kankaat on vaan niin parhautta, tällästä kuosia kun ei vaan löydy!)

Itelleni oli myös ihan pakko vähän Kimperöidä. Mä rakasta myssyjä yli kaiken  - helpoin tapa aamulla on nykästä pipa päähän. Nyt kun odottelen uuden pipatuksen saapumista postissa - kaipaan jo raikkaita syyspäiviä! Oi, pipokausi alkaa taas! Parhautta!


5 kommenttia:

 1. Ompa "vinkeitä" kuvioita :) Veit sanat suusta tuohon syksyn tuloon liittyen. Mä en myöskään millään jaksaisi odotella kirpeitä, värikkäitä ja aurinkoisen ihania syyspäiviä. Kyllä ne sieltä kohta onneksi tulee.

  VastaaPoista
 2. Ihania ötököitä! Kyllähän ne kuvina on kivoja ;)

  VastaaPoista
 3. Mitäs kokoa muuten minille ostamasi pipo on? Mietinkin, että meneekö se pienin koko kuinka kauan? Haluisin itekin tilata tyllerölle sellaisen, on ne vaan niin ihania nuo kuosit ;)

  VastaaPoista
 4. Otin M-kokoisen, jotta menis vielä vähän pidempään. saas kattoa kuinka kauan :) se s-koko oli liian pieni, tai ainakin olisi heti jäänyt pieneksi.

  VastaaPoista
 5. Tosta kuosista vois haluta ihan iso aikuinenkin t-paidan. Vaiks nyt on sellanen fiilis, että voisin ostaa kasan mustia ja kirjailla niihin työmaalle sopivia tekstejä. Niinkun ; "Älä änkee kylkeen" tai "Mentalist" tai jotain muuta vastaavaa. "Kaikki inkkarit samassa kanootissa" on musta ihan hillittömän hauska kun sen kääntää negatiiviseksi. Löytyyhän näitä.
  Miten sä aina bongaat näitä kivoja kuoseja ??? Sulla on joku salainen tutka näihin. :)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...