lauantaina, elokuuta 21, 2010

Röhi Röhi

Ei mennyt kovin vahvasti tämä loma. Ensin sairastui Iskämies sunnuntaina, sitten pieni Mies maanantaina ja sitä seuraavana yönä minä. Koko kööri sairastui kertalaakista. Päiväkotiin tutustuminen menin minun osalta aivan plörinäksi, joka harmittaa noinniinkuin Megalomaanisesti. Nyt pitää vaan luottaa, että Iskämies ja Mini hoitavat ensiviikon tutustumisen taatulla tyyneydellään.

Terkkarissakin pyörähdettiin lenssuista Miniä näyttämässä torstaina. Verkokeet nappasivat ja nieluviljelyt, sieltä ei kummastakaan löytynyt mitään sen selittävämpää. Flunssa, sama viirus koko jengillä. Mini on meistä parantunut parhaiten, mikä on superhyvä uutinen.

Toissapäivänä oli mulla oikeesti jo mielessä että lähdenkö päivystykseen. Henkeä ahdisti kun oli yskinyt tauotta koko päivän, kaikki lihakset oli niin kipeitä että isovarpaan heiluttaminen aiheutti vinkaisun. Heräsin yöllä monta kertaa siihen etten saanut henkeä. Juuri kun päätin että nyt tohtoriin, lenssu pätti luovuttaa ja henki lähti kulkemaan. Eilen oli jo huomattavasti parempi päivä vaikka edelleen olo oli kuin tiejyrän alle jäänyt. Kuumeen noustessa sain hillittömiä palelutärinäkohtauksia, jotka saivat niskan lihakset niin jumiin ettei ollut tosikaan. 

Nyt taudista muistuttaa jokaisella enään kunnon röhiröhi yskä ja aktiiviset nenäetanat. Olot on köörillä jo voiton puolella. Nyt on tämä lauantai ja huominen sunnuntai aikaa toipua, että maanantaina pääsee mamma töihin. Tässä meni se loma. 

Niin ja eilen illalla nypin leikkaushaavasta ulos tunkevia tikinpätkiä - mielenkiintoista. Tikit kuulemma olivat itsestään sulavat, mikä ei nyt ihan pitänyt minun kudostyyppini kanssa paikkaansa. Haavasta nimittäin tunkee sentin, parin mittaisia siiman näköisiä ompeleenpätkiä. Hyvä vaan kait että tulevat ulos?
Minillä on muuten oikea attitude sairastamiseen. Omasta kirjastokärristä se nappailee kirjoja ja vaatii lukemaan. Äidin poika- mun lempihommaa aina luppoaikana on lukea! Onkohan tästäkin tapauksesta tulossa kunnon lukutoukka? Tässä lauantain valivali. Ehkäpä jotain positiivisempaa ensi kertaan?

5 kommenttia:

 1. Voi kakki että piti teidän loma mennä tuolla lailla!! Taidatte olla vähän liian tunnollisia ihmisiä kun ette ilkiä työaikana sairastaa. Loistavaa kuitenkin, että lenssu alkaa antaa jo periksi. Ihana kuva Ministä, oikea rohvessori kirjojensa kimpussa!

  VastaaPoista
 2. Paranemisia teille!
  Jos yhtään lohuttaa, täälä on iskä vielä huomiseen reissussa ja pikkumies kauheessa flunsassa.. Plaah, ja hammaski puhkes yöllä. Että viimeyönä valvottiin enemmän ja nukuttiin vähemmän. Elämä on sitte joskus ihanaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ikävää että sullakin on toi sama kudostyyppi(mahtaako olla sukuvika?)...ei sula tikit, ei sitten millään:) Mulla aikoinaan eivät uskoneet siellä korvaklinikalla ettei tikit ole sulaneet, vaan repivät sen nenän tukilevyn irti tikkeineen. Toivotaan että voitatte ton räkätaudin kunnolla, ettei jää potkimaan mitään jälkkäriä ;)

  VastaaPoista
 4. Kunnon työläisen lapsi sairastaa aina lomalla... :/

  VastaaPoista
 5. Paranemisia koko köörille!!

  Kyllä tuo teidän mini on vaaan kertakaikkiaan söpö tapaus :)

  -Lumituuli-

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...