tiistaina, elokuuta 10, 2010

Laatikkoleikki!

Minin uusi turvaistuin saapui tänään! Hieno peli ja vaikuttaa todella turvalliselta, olen erityytyväinen valintaan. Eikä Minikään hanttiin laittanut - eipä siltä ennenkään ole turvallisuuskysymyksissä kantaa kyselty. Istut tähän ja oot tyytyväinen, piste! Massiivinen tuo on, mutta selän säätöä riittää niin paljon että epäilen itsekin tuohon tuoliin mahtuvani! Enkä ees huijaa - tän 156cm mittaisen varren kun saa muutenkin tukastua aika moneen ihmeelliseen paikkaan, jätetään se horisontaalinen osio pois.




Hauskinta kuitenkin koko turvaistuimessa oli - kuinkas muutenkaan - pahvilaatikko jossa se saapui! Iloa irtosi pitkän aikaa, kun sai ryömiä ja hyöriä laatikossa. Ja sieltä pois. Ja takas piiloon. Ja taas pois. Ja piiloon. Ja pois. Ja piiloon. Ja pois. Ja nauratti! Ja karjututti!


10 kommenttia:

 1. Voi kun hauskoja kuvia! :-) Ja pieni näyttää niin pieneltä ja tuoli turvalliselta.

  VastaaPoista
 2. Onpa melkoinen heittoistuin! Kyllä kelpaa matkustella. Ihania nuo laatikkokuvat.

  VastaaPoista
 3. Hieno tuoli teillä.
  Ja huikean iso loota, siitä riittää moneen iloon.
  Mutta näinhän se on. Mitä hienompi sisus sen enemmän pakkausmateriaali kiinnostaa.
  Pikaisesti pakkasin lasten uudet leikkiastiat pahvilootaan, jotta mahtuisivat paremmin leluhyllylle > lapset löysivät astiat mutta ne levisivät pitkin lattioita ja loota oli kovassa käytössä milloin autotallina, ihmehärvelin jalkasuojuksena tai rumpuna, ja tapellakin siitä piti.
  Paljon lystiä kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Hih, olisi pitänyt hoksata kehua sulle toi laatikkokin! Ihan samiksia pojat selvästi, Jäppinenkin viihtyi lootassaan iät ja ajat. Taisi mennä monta viikkoa, ennen kuin raaskin heittää sen pois. (muutenkin olen monesti katsellut, että nämä oppii uusia temppuja aika samoihin aikoihin...)

  VastaaPoista
 5. satu - pieneltä tuo joo näyttää, mutta onneks tuoli on megakokoa :D Mä nääs oon sitä mieltä, että iso mies tuo on jo :D hih!

  Anu - joo kyllä todellinen avaruusalus. syöttäis soseet ja vaihtais vaipan niin avot!

  Lettu - allekirjoitan mielipiteen!

  Tuulia, tää on niin totta: pakkaukset on parhaita ja mieluusti kaikki muu ko mikä on hälle ihtelleen meinattu.Ihana Rontti

  Kuninkaan tytär- valtaistuimestakin käy, kun kartturi huutaa ohjeita takapenkiltä :D

  Tahruska- IHANIA kuvia, vau!!! selkee hitti tuo tuo laatikko, isännänrontti roudas sen vaan jo roskiin, Mokoma!!!!

  VastaaPoista
 6. Huippua laatikkomeininkiä hihi!

  VastaaPoista
 7. Istuimessaan istuvan Minin ilme on hauska: "Apua, oon joutunut tuolin vangiksi!". Ja velmu tuo karjahtelukuvakin! Istuin vaikuttaa tosiaan massiivisuudessaan turvalliselta - melkoinen valtaistuin. :)

  VastaaPoista
 8. Onpas vinhan värinen turvaistuin. Mukava piristysruiske. Mini ei näytä mielestäni pieneltä, sillä tuoli näyttää siltä, että kasvuvaraa onneksi löytyy.

  Meilläkin pahvilaatikot on aina in ja niitä ei saisi viedä koskaan pois, vaikka olisivatkin jo kuinka hajalla.

  VastaaPoista






Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...