sunnuntaina, kesäkuuta 20, 2010

Luulis jo isoksi pojaksi!

Niinpä!Luulisi tuota meidän tirrikäistä jo isoksi pojaksi. Nimittäin lauantaina vertaiskahvilatapaamisessa siellä hän painoi muiden poikien perässä - muina miehinä. Kun nelivuotias tarttui leikki-autoihin, oli meidän Hankihyttysen tehtävä samoin. Katsoi mallia vierestä ja ajelutti autoa ''oikeaoppisesti''. Äidin sydän oli pakahtua ylpeydyestä; katsokaa miten tavallinen tuo meidän erityinen on, osaa apinoida ja leikkiä ihan kuin muutkin pikkupojat!
Rohkeutta ei Tirriltä uuvu. Välillä vilkaisu olan yli ja fiuh - muiden poikien luokse. Tapaamisessa oli mukana ihana pikkainen koiravauva, jota meidän Napu silitteli ja ihasteli urakalla. Tällä reisulla on todistetty myös että viittoma ''Koira'' on hanskassa ihan käsittellisestikin, koska pikkuisen hauvavauvan nähtyään Napu viittoi innoissaan koiraa ja hihkui! 
Ison pojan elkein menee Napu R-tädin luokse yökylään ensi viikolla. Toisaalta tuntuu siltä, että taivas aukeaa kun yhtäkkiä saakin nukkua rauhassa. Yhtäaikaa on pieni kalvava tunne rinnassa, voi että - kokonaisen yön on pieni poissa! Miten mahtaa äitiliini selvitä moisesta? Tasanvarmasti miljoona kertaa huonommin kuin poika, joka hihkuu riemusta kun pääsee seikkailulle!

Tulevien viikkojen aikana tapahtuu paljon ja suuria juttuja. Napun korvien putkitus on kuun lopulla ja samoin minun töihinlähtöni. Isoja asioita, jotka jännittää. Myös minulle on tulossa leikkaus ''rintamalle'' - viimeinkin. Voitaisiinkin sopia, että nyt ois sitten loppuvuodeksi lääkäripaletit paketissa. Olenkin nauranut että mulla on Meilahden sairaalan Isohupi-ranneke; päästään koko perhe kaikkiin laitteisiin pyörimään, yrjötään ja saadaan lopussa hattarat. Eikä ihan heti tule ikävä takaisin...5 kommenttia:

 1. "Meilahden sairaalan Isohupi-ranneke" ;D

  Suuria muutoksia on tiedossa, mutta onneksi kaikki on hyvin valmisteltu ja pojan voit jättää rauhallisin mielin hoitoon :)

  VastaaPoista
 2. Iso, pieni, tavallinen ja ihanuudessaan niin erityinen Tirri :). Tsemiä muutosrintamalle!

  VastaaPoista
 3. Muistakin sitten nukkua !! Vaan luulenpa että makoilet ja huokaat ja ihmettelet . Onko täti muistanut nyt kaikki Napun kanssa tehtävät iltarutiinit, onko sitä onko tätä, onko Napulla karrrrmee ikävä, tyyny hyvin , masu täynnä, ei kai vaan itkuta jne jne jne. Tavisäidin normaali kierre, kun kerrankin saa omaa aikaa ja sen nukkumista varten tarkoitetun yön, leppoisan illan, niin osaako levätä? Meidät naiset ja äireet on kyllä tehty aikas ihmeellisistä aineksista, joista osa tulee suoraan duracell-pupun geeneistä ripauksella madonnaa ja tipu tipuliinia, joka pelkäsi taivaan putoavan päähän.
  Eiks me ollakin ihania :)
  Tsemppiä Piku, arkeen ja kaikkeen tulevaan.

  VastaaPoista
 4. yrjötään ja hattarat käteen lopuksi... repsrepsreps. Sait mut hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 5. Tahtoisin uskoa kaiken menevän hyvin loppujen lopuksi kuitenkin.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...